Sport

Pierdere grea pentru Universitatea Craiova! Eliminat direct cu Sepsi, Alexandru Crețu ratează derby-urile cu FCSB și CFR Cluj

Universitatea Craiova l-a pierdut pe Alexandru Crețu pentru derby-ul cu FCSB din etapa viitoare, acesta fiind eliminat direct în meciul cu Sepsi.
21.04.2023 | 22:06
Pierdere grea pentru Universitatea Craiova Eliminat direct cu Sepsi Alexandru Cretu rateaza derbyurile cu FCSB si CFR Cluj
Pierderea grea pentru U Craiova înaintea derby-ului cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Chiar Alexandru Crețu deschisese scorul pentru olteni în duelul cu Sepsi, însă acesta a avut o intervenție imprudentă, cu piciorul ridicat, motiv pentru care a primit direct cartonașul roșu. Acesta va rata și meciul cu CFR Cluj din etapa 7 a play-off-ului.

Pierderea grea pentru U Craiova înaintea derby-ului cu FCSB

Universitatea Craiova l-a pierdut pe Alexandru Crețu înaintea derby-ului cu FCSB, după ce a fost eliminat direct în partida cu Sepsi, meci în care chiar el deschisese scorul cu un șut din afara careului.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Universitatea Craiova a reușit să marcheze din nou, deși se afla în inferioritate numerică, Jovan Markovic fiind autorul golului, după ce a fost lansat perfect și depășindu-l ușor pe Roland Niczuly.

În actualul sezon, Alexandru Crețu a jucat un total de 37 de meciuri, în toate competițiile, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere 4 pase decisive. De-a lungul timpului, Alex Crețu a jucat și 7 meciuri pentru naționala României.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

Eugen Neagoe încă speră să câștige campionatul

Eugen Neagoe a vorbit înaintea meciului cu Sepsi despre șansele Univeristății Craiova să câștige campionatul, spunând că încă se poate întâmpla o minune pentru olteni: „Chiar dacă venim după victorie frumoasă (3-1), un joc foarte bun împotriva Rapidului, ne va aştepta un joc dificil.

E o deplasare complicată, ştim foarte bine echipa din Sfântu Gheorghe, o echipă cu jucătorul valoroşi, care joacă destul de agresiv acasă, dar sper eu să ne ridicăm la nivelul adversarului şi îmi doresc să practicăm un fotbal frumos, un joc bun şi să reuşim să câştigăm cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Este foarte important pentru noi să continuăm evoluţia bună pe care am avut-o în acest play-off. Am avut trei jocuri foarte bune în play-off. Suntem o echipă bună şi meritam să avem mai multe puncte în acest moment, cred că jocurile ne îndreptăţeau să avem mai multe puncte”.

„Am urmărit celelalte jocuri din play-off, dar nu mi-am dorit un rezultat în mod special. Este foarte important ceea ce facem noi. Matematic avem şanse să câştigăm şi campionatul, dar suntem realişti şi vreau să tratăm foarte serios următorul joc.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să ne gândim la ce fac adversarii, la ce se poate întâmpla. Atâta timp cât sunt şanse matematice ne dorim să câştigăm toate cele şase meciuri care au rămas de jucat. Dar vom vedea dacă vom reuşi acest lucru”, a mai spus Eugen Neagoe.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,70 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT