Sport

Eugen Neagoe începe curățenia de iarnă la Universitatea Craiova. Primul jucător care se desparte de olteni

Eugen Neagoe (55 de ani) taie în carne vie la Universitatea Craiova și a pus deja pe liber primul jucător după ce a preluat banca tehnică a oltenilor.
06.01.2023 | 14:17
Eugen Neagoe incepe curatenia de iarna la Universitatea Craiova Primul jucator care se desparte de olteni
Eduard Florescu a evoluat în 8 meciuri la CS Universitatea Craiova și a reușit 2 goluri. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Echipa lui Eugen Neagoe a plecat în cantonamentul de la Belek din Antalya, însă nu toți jucătorii au avut prilejul să fie luați în pregătire.

Eugen Neagoe l-a dat afară de la Universitatea Craiova pe Eduard Florescu

Eduard Florescu nu a fost luat de Eugen Neagoe în cantonamentul de pregătire din Turcia, iar Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de mijlocașul ofensiv în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

„OFICIAL | Mulțumim, Eduard Florescu! Clubul Universitatea Craiova l-a transferat definitiv pe Eduard Florescu la Fotbal Club Botoșani. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.

Eduard Florescu a avut un sezon șters la Universitatea Craiova și a jucat doar 8 meciuri, dintre care două în Cupa României, reușind două goluri.

ADVERTISEMENT

Eduard Florescu, început de sezon excelent la Universitatea Craiova. S-a stins însă repede

Piteșteanul adus de la FC Botoșani este evaluat la 400.000 de euro conform Transfermarkt. Jucătorul începuse excelent sezonul, cu gol la debut împotriva Chindiei Târgoviște, iar în etapa a treia a marcat și împotriva lui Hermannstadt.

A pierdut însă apoi locul de titular și a jucat ultimul meci pentru Universitatea Craiova împotriva FCSB pe data de 18 septembrie, când a fost schimbat după doar 54 de minute.

ADVERTISEMENT

Suporterii olteni au dezbătut plecarea lui Florescu pe pagina clubului

Un suporter oltean a fost nemulțumit de decizia clubului de a îi rezilia contractul lui Eduard Florescu: „Numai decizii bune sunt luate la acest club renunți la un jucător de 25 ani căruia nu i-au dat șanse să joace și ții pe Nistor să mănânce pensia la Craiova”.

Fanul a fost însă repede pus la punct de alți internauți care au salutat decizia lui Eugen Neagoe: „Nistor și retras e mai fotbalist ca Florescu. A avut șanse, n-a confirmat deloc”, în timp ce altul a fost și mai dur: „Păi ce a arătat ăsta care și la Botoșani era rezervă?!”/ „Păi dacă zici că Florescu e mai bun decât Nistor te uiți degeaba la fotbal”.

ADVERTISEMENT

E foarte probabil să mai urmeze și alte plecări în Bănie. Universitatea Craiova se va întoarce din cantonamentul din Antalya pe data de 15 ianuarie.


  • 1,85 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”ambele echipe înscriu” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: