Sport

Eugen Neagoe, pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru! Prima reacţie a antrenorului: “Mâine vin la Craiova! Nu am discutat cu nimeni de la club”. Exclusiv

07.05.2020 | 14:28
Eugen Neagoe pe lista scurta a lui Mihai Rotaru Prima reactie a antrenorului Maine vin la Craiova Nu am discutat cu nimeni de la club Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a despărţit de antrenorul principal Corneliu Papură în plină pandemie de coronavirus. Anunţul a fost făcut de olteni, care susţin că nu vor negocia cu mai mulţi tehnicieni în acelaşi timp. FANATIK a aflat că pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru se află Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe, pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru: “Vin la Craiova, dar să stau cu familia! La club nu am discutat cu nimeni”

Cel poreclit “Geană” este în acest moment principala variantă de înlocuire a lui Corneliu Papură pe banca tehnică. Şi motivele pentru care Neagoe ar putea prelua Universitatea Craiova sunt mai multe: este apreciat de suporteri, nu este un antrenor cu pretenţii financiare exagerate şi are o relaţie bună cu oamenii de încredere ai patronului: Ovidiu Costeşin, Sorin Cârţu şi Silvian Cristescu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu Eugen Neagoe, care susţine că în cursul zilei de vineri va merge la Craiova, dar nu pentru a semna cu “Ştiinţa”, ci la familie: “Eu am spus mereu că sufletul meu este alături de Universitatea Craiova. Mă bucur mult că mă apreciază fanii, îi consider foarte pătimaşi şi de multe ori au fost al 12-lea jucător.

Dar, nu pot să vă spun nimic de interesul Universităţii Craiova. Am citit în presă că s-au despărţit de Corneliu Papură, dar eu nu am discutat cu nimeni de la club în acest moment o eventuală preluare a echipei.

ADVERTISEMENT

Eu o să vin mâine (n.r. vineri) la Craiova, dar vin la familie, nu să semnez. Mai mult de atât nu pot să vă spun”, a spus Eugen Neagoe pentru FANATIK.

Neagoe a antrenat deja două echipe în acest sezon: “Am vorbit la FRF şi mi-au dat acordul! Atunci, cu Dinamo, a fost un caz de forţă majoră”

Eugen Neagoe a antrenat în acest sezon la două echipe: Dinamo şi Hermannstadt, iar regulamentul stipulează faptul că un antrenor nu poate fi la mai mult de două echipe într-un sezon. Însă, în cazul lui Neagoe, situaţia este diferită pentru că plecarea de la Dinamo a fost cauzată de acel infarct pe care l-a suferit chiar în timpul meciului cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a clarificat pentru FANATIK şi această situaţie şi susţine că regulamentul îi permite să mai preia o echipă de fotbal în acest sezon: “Ca să clarificăm şi acest aspect despre care am văzut că s-a discutat prin presă. Am vorbit la FRF şi mi-au dat acordul să mai antrenez în acest sezon.

Deocamdată n-am echipă, dar am voie să antrenez pentru că atunci, cu Dinamo, a fost un caz de forţă majoră. Dar cei de la FRF au confirmat că nu se pune problema să nu pot să mai antrenez în acest sezon”, a spus Neagoe.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a făcut infarct în meciul Dinamo – Universitatea Craiova! Salvat de intervenţia rapidă a medicilor

Eugen Neagoe a stat pe banca lui Dinamo doar în primele două etape ale acestui sezon. În timpul meciului cu Universitatea Craiova, disputat pe 21 iulie, lui Neagoe i s-a făcut rău şi apoi a suferit un infarct. Intervenţia rapidă a medicilor de la stadion i-a salvat viaţa antrenorului.

Despărţirea de Neagoe a fost anunţată de club pe data de 12 august. “Geană” nu a stat departe de fotbal şi la începutul lunii octombrie a preluat echipa Hermannstadt. A rămas la echipa sibiană până pe 21 decembrie, iar după ultima etapă a anului şi-a anunţat plecarea de la club.

  • 52 de ani are Eugen Neagoe
  • 2 antrenori a avut Universitatea Craiova în acest sezon: Corneliu Papură şi Victor Piţurcă

 

 

ADVERTISEMENT