Sport

Eugen Neagoe pregătește schimbări majore la derby-ul U Craiova – CFR Cluj: „Când nu ai rezultate, trebuie să iei măsuri”. Video

Eugen Neagoe a declarat că vor exista schimbări în echipa de start a oltenilor pentru partida Universitatea Craiova - CFR Cluj.
10.02.2023 | 17:35
Eugen Neagoe pregateste schimbari majore la derbyul U Craiova  CFR Cluj Cand nu ai rezultate trebuie sa iei masuri Video
Eugen Neagoe pregătește schimbări în primul 11 pentru Universitatea Craiova - CFR Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe vrea să îl surprindă pe Dan Petrescu în Universitatea Craiova – CFR Cluj, iar tehnicianul alb-albaștrilor pregătește schimbări în primul 11. Confruntarea dintre cele două formații este programată sămbătă, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Eugen Neagoe, înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Suporterii sunt dezamăgiți de jocul trecut, însă sunt convins că lucrurile vor sta altfel în teren”

Oltenii vor să se revanșeze în fața suporterilor, după înfrângerea cu Farul Constanța, scor 2-1, care le-a spulberat fanilor speranțele la titlul de campioană. Eugen Neagoe a declarat că jucătorii Universității Craiova nu vor mai repeta greșelile din partida cu trupa lui Gică Hagi, iar lucrurile se vor schimba în bine.

ADVERTISEMENT

„Ne aşteaptă o partidă dificilă, cred că jucătorii şi-au dat seama de greşelile pe care le-am făcut cu Farul, în special în prima repriză, când am arătat foarte rău. Atât eu, cât și jucătorii nu ne mai dorim să arătăm așa la vreun joc. Știu că suporterii sunt dezamăgiți de jocul trecut, însă sunt convins că lucrurile vor sta altfel mâine în teren.

Îmi menţin părerea că avem o echipă valoroasă, dar au fost acele reprize foarte modeste de la Constanţa şi Botoşani. Ne-a lipsit atitudinea, am tratat superficial prima repriză și am crezut că numele pe care îl avem în spate, emblema clubului poate să câştige partida. Spiritul Craiovei ne-a lipsit în aceste meciuri, trebuie să arătăm altfel cu CFR Cluj”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

„Geană” a declarat că jucătorii Universității Craiova trebuie să își demonstreze valoarea pe teren și să managerieze cu mai multă seriozitate momentele din timpul jocului. Acesta a făcut un apel la suporterii formației din Bănie, care trebuie să își susțină în continuare favoriții, chiar dacă rezultatele nu i-au mulțumit.

„Știm că băieții au valoare, dar asta trebuie să o arătăm în teren, nu este îndeajuns să o spun eu. Universitatea Craiova are un lot cu jucători valoroși, dar în multe momente poate nu am tratat așa cum ar fi trebuit jocurile și de asta nu suntem mai sus în clasament. 

ADVERTISEMENT

Cred că suporterii vor fi alături de echipă, pentru că trebuie să fie alături. Am spus întotdeaună că echipa nu poate avea rezultate formidabile fără ajutorul suporterilor. Universitatea Craiova a avut suporterii în spate, o forță încredibilă pe care ne-o dădeau suporterii, dar în acest moment sunt puțin dezamăgiți”, a mărturisit antrenorul alb-albaștrilor.

Eugen Neagoe anunță schimbări înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Am făcut o partidă modestă la Constanța, trebuie să iei măsuri”

Universitatea Craiova își dorește să se despartă de opt jucători în următoarea perioadă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Giedrius Arlauskis a părăsit deja formația din Bănie, așa cum site-ul nostru a publicat în premieră.

ADVERTISEMENT

„Nu este vorba de curăţenie, dar avem foarte mulţi jucători în lot şi am vorbit cu Mihai Rotaru şi se vor mai lua decizii, dar asta nu înseamnă că facem curăţenie, mai sunt şi jucători aproape de finalul contractului.

Am văzut acea listă de disponibilizări, dar nu am făcut-o, nu ştiu de unde a apărut, cine a dat-o. Nu putem să renunţăm acum la 10 jucători. Este posibil să mai şi apară jucători, vor mai exista mişcări, cred că patronul a explicat clar ce se va întâmpla”, a declarat Eugen Neagoe.

CFR Cluj urmează să o întâlnească pe Lazio Roma în Conference League, însă Eugen Neagoe este de părere că dan Petrescu nu își va menaja jucătorii în campionat. Tehnicianul alb-albaștrilor a declarat că vor exista schimbări în primul 11, după înfrângerea cu Farul Constanța.

„Cred că CFR va alinia cea mai bună echipă, nu vor fi multe schimbări faţă de meciul cu FCSB, probabil va apărea Deac din primul minut. Dacă am făcut o partidă modestă la Constanţa, vor fi schimbări şi la noi în echipă, pe lângă Arlauskis. Când nu ai rezultate, trebuie să iei măsuri”, a declarat Eugen Neagoe.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,80 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT