Sport

Eugen Neagoe, reproșuri după Universitatea Craiova – Partizan 1-1: „Am făcut greșeli pe ambele faze”. Mihai Rotaru, prezent la ultima partidă din Antalya

Eugen Neagoe s-a arătat nemulțumit de evoluția elevilor săi din Universitatea Craiova - Partizan Belgrad, scor 1-1. Acesta a declarat că Mihai Rotaru a fost prezent la partidă.
15.01.2023 | 17:56
Eugen Neagoe reprosuri dupa Universitatea Craiova  Partizan 11 Am facut greseli pe ambele faze Mihai Rotaru prezent la ultima partida din Antalya
Eugen Neagoe a tras concluziile după remiza cu Partizan Belgrad. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova pleacă neînvinsă din stagiul de pregătire din Antalya, după rezultatul de egalitate obținut cu Partizan Belgrad. Eugen Neagoe a declarat că avea așteptări mai mari de la jucătorii alb-albaștrilor în ultimul meci de verificare din această iarnă.

Eugen Neagoe, concluzii după Universitatea Craiova – Partizan Belgrad: „Nu am fost la fel de concentrați”

Universitatea Craiova a încheiat stagiul de pregătire din Antalya, iar oltenii urmează să revină în Bănie după remiza cu Partizan Belgrad. Oltenii nu au repetat evoluțiile din precedentele partide amicale din Turcia, iar Eugen Neagoe a vorbit despre greșelile produse cu sârbii.

ADVERTISEMENT

„Cei trei adversari pe care i-am întâlnit în cantonamentul din Antalya au fost dificili. Noi am intrat mai greu în joc și aveam o stare de oboseală. Știam acest lucru, am vorbit cu băieții și le-am spus să nu ne complicăm. Și terenul, chiar dacă arată bine, a fost tare și sărea mingea destul de rău.

Nu a fost doar greșeala de la gol, au mai fost alte trei greșeli trase la indigo. Pe fondul oboselii, nu au fost la fel de concentrați, așa cum am discutat cu ei înainte de joc. Sunt convins că nu se vor întâmpla astfel de faze și în campionat, pentru că sunt jucători cu experiență, valoroși și nu putem face asemenea cadouri adversarilor”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul alb-albaștrilor este mulțumit de comportamentul oltenilor din cantonamentul din Antalya, însă prestațiile împotriva formației din Serbia nu l-au convins. Eugen Neagoe este de părere că Universitatea Craiova putea să termine cu trei victorii stagiul de pregătire.

„Băieții au muncit din greu în aceste 11 zile, dar astăzi nu am făcut un joc atât de bun, așa cum ne doream și puteam. Chiar dacă am întâlnit o echipă foarte bună, știți cu toții ce înseamnă Partizan. Cred că suntem mai puternici decât ei și cred că puteam arăta mult mai bine”, a mărturisit antrenorul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Oltenii încep pregătire pentru partida cu FC Botoșani: „Nu va fi deloc ușor”

Eugen Neagoe se gândește deja la prima partidă oficială din 2023. FC Botoșani – Universitatea Craiova se va juca  sâmbătă, de la ora 20:00, iar tehnicianul a declarat că formația din Bănie nu va avea o confruntare ușoară împotriva trupei antrenate de Flavius Stoican.

„L-am folosit fundaș dreapta (n.r. pe Mihai Căpățînă) și a făcut-o foarte bine. L-am urcat pe Screciu unde juca Căpățînă. Băieții au înțeles importanța jocului de la Botoșani. Va fi primul meci oficial din 2023 și nu va fi deloc ușor, știți cum se joacă la Botoșani. În această seară vom merge la Craiova, iar mâine vom avea un antrenament”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

„Geană” s-a declarat nemulțumit de greșelile jucătorilor Universității Craiova pe parcursul partidei cu Partizan Belgrad. Eugen Neagoe a spus că la ultimul meci de pregătire din Antalya a asistat și Mihai Rotaru, finanțatorul alb-albaștrilor.

„Nu m-a mulțumit nici faza defensivă, nici cea ofensivă. Am făcut greșeli pe ambele faze, noi putem să jucăm mai bine când avem mingea, dar și când nu o avem. Greșeli pe care nu le făcusem în primele două jocuri. În atac au fost ocazii. Sunt 11 zile în care au muncit foarte bine. Cei de la Partizan au jucat foarte dur.

Patronul a fost la meci, l-am salutat. Încă nu am vorbit după joc, însă vom vedea ce vom face în continuare. Nu aș putea să vă dau un răspuns acum (n.r. despre viitoarele transferuri). Dacă va fi cazul, vom mai aduce jucători.”, a încheiat Eugen Neagoe.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: