Fotbal intern

Oferta pe care Dinamo i-a făcut-o lui Eugen Neagoe. FANATIK confirmat! Răspunsul antrenorului

Oferta pe care Dinamo ia facuto lui Eugen Neagoe FANATIK confirmat Raspunsul antrenorului

Vești bune pentru Eugen Neagoe! Antrenorul, care a suferit un stop cardiac în meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova se simte mult mai bine și are șanse mari să fie externat mai repede decât se anunța inițial. Din ziua în care acesta a fost internat, soția sa Liliana și fiica acestuia Bianca au stat mereu lângă el la spital, fiindu-i aproape în cel mai greu moment din viață.

UPDATE, 25 iulie, ora 16.30. Șansele ca Eugen Neagoe să continue pe banca tehnică a lui Dinamo sunt mici, dar Ionuț Negoiță i-a propus antrenorului să ocupe un alt post în cadrul clubului din Ștefan cel Mare, informație dezvăluită de FANATIK. Gspanunță că patronul grupării din Groapă își dorește ca Eugen Neagoe să fie consilier tehnic. „Da, e adevărat, mi s-a făcut această propunere. Le mulțumesc celor de la Dinamo că se gândesc la mine și au rămas alături de mine în această perioadă sensibilă. La fel, vreau să le mulțumesc și celor de la CFR Cluj pentru propunerea pe care mi-au făcut-o. Vreau să mă liniștesc câteva zile, după care voi lua o hotărâre”, a declarat Eugen Neagoe pentru sursa citată mai sus. Și Florin Prunea a vorbit despre oferta făcută pentru antrenor. „Am avut o discuție cu patronul, care a venit cu propunerea legată de Eugen. Bineînțeles că am fost de acord, iar domnul Negoiță s-a dovedit a fi un om cu inimă. E o propunere normală, Neagoe trebuie să facă parte din familia Dinamo. Sunt convins că va rămâne alături de noi, fiindcă avem nevoie de caracterul și valoarea lui”, a spus Prunea.


UPDATE, 24 iulie, ora 15.30. Eugen Neagoe a fost externat în cursul zilei de azi, informație dezvăluită de FANATIK. Antrenorul care a suferit un stop cardiac în minutul 25 al meciului Dinamo – Craiova nu a dorit să fie văzut când părășește spitalul și a fost scos pe o ieșire laturalnică, cea dinspre stadionul Dinamo, anunță sport.ro. Antrenorul a fost dus de un bodyguard într-un scaun cu rotile în parcarea unde se afla familia sa. A fost decizia lui Neagoe, pentru a nu fi fotografiat sau filmat. “Aseară (n.r. marţi seară) i-au pus un defribilator. E mai bine acum”, a fost declaraţia soţiei, Liliana.

În zilele următoare, probabil că după meciul cu CFR Cluj de sâmbătă, ora 21.00, Neagoe va trebui să se decidă ce urmează să facă. Florin Prunea i-a propus deja să rămână în club, pe o altă poziţie decât cea de antrenor principal, însă se pare că Neagoe este decis să ia pauză măcar o perioadă de la tot ce înseamnă fotbal.


Când va fi externat Eugen Neagoe

FANATIK a aflat că Eugen Neagoe se simte mult mai bine, iar dacă nu apar complicaţii neaşteptate, acesta va putea fi externat miercuri. După ce luni seară a făcut un RMN, Neagoe a ieșit marţi la o plimbare scurtă prin curtea spitalului, alături de soţia Liliana şi fetiţa Bianca. Antrenorul a fost vizitat de întregul său staff de la Dinamo, printre care și Florin Prunea cu Bogdan Bălănescu. Starea de sănătate a lui Eugen Neagoe este mult mai bună, asta după ce duminică seară a fost la un pas de moarte, fiind salvați de medicii de pe ambulanță care au intervenit rapid și prompt pentru a-l salva.

Jucătorii lui Dinamo nu au putut să-l viziteze pe antrenor, doar familia lui Eugen Neagoe având permisiunea de a veni să-l vadă la spital. Cu toate acestea, patronul echipei, Ionuț Negoiță, a reușit să îi facă o vizită chiar în ziua respectivă, acesta fiind foarte speriat de starea de sănătate a tehnicianului adus de el în această vară.

EXCLUSIV! Când va fi externat Eugen Neagoe
EXCLUSIV! Când va fi externat Eugen Neagoe

Eugen Neagoe că nu va mai fuma şi va sta departe de fotbal cel puţin 6 luni

Eugen Neagoe a promis că nu va mai fuma și că va sta departe de fotbal cel puțin pentru 6 luni:„Este mai relaxat acum. Am încercat să-l facem să râdă, am glumit. Iar cel mai important este că ne-a promis că nu va mai pune niciodată țigara în gură. A jurat!”, au declarat pentru FANATIK apropiați ai antrenorului.

Jucătorii lui Dinamo au avut o ședință de pregătire la Săftica, antrenamentul fiind condus de Sebastian Moga și de preparatorul fizic, Marius Dima. Conducerea lui Dinamo îi caută un înlocuitor lui Eugen Neagoe care nu va mai continua pe banca „alb-roșilor”.

  • 2 meciuri a stat Eugen Neagoe pe banca lui Dinamo
  • 51 de ani este vârsta tehnicianului
Tags: