Sport

Eugen Trică, ferm după ce a plecat de la FC U Craiova 1948: „Nu o să mai antrenez niciodată echipa aceasta”

Eugen Trică a dat cărțile pe față după ce a fost demis de FC U Craiova 1948. Tehnicianul așteaptă banii promiși și dă asigurări că nu va mai accepta niciodată să-i antreneze pe alb-albaștri.
24.05.2021 | 16:49
Eugen Trica ferm dupa ce a plecat de la FC U Craiova 1948 Nu o sa mai antrenez niciodata echipa aceasta
ADVERTISEMENT

Înlăturat de pe banca echipei FC U Craiova 1948 imediat după ce a sărbătorit alături de jucători și suporteri promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, Eugen Trică are un mesaj cât se poate de ferm pentru familia Mititelu: nu va mai accepta niciodată o eventuală revenire.

Am revenit o dată, am dus echipa în prima ligă și cu asta s-a terminat. Voi merge alături de băieții din galerie la meciuri, dacă voi fi în Craiova, voi susține echipa, dar pe bancă nu voi mai fi acolo”, le transmite acesta oficialilor, dezvăluind, totodată, că procesul intentat la capătul primului său mandat își va urma cursul firesc.

ADVERTISEMENT

De asemenea, liderul Ligii a doua în sezonul recent încheiat a anunțat oficial despărțirea de Ovidiu Dănănae și opt jucători, printre care Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite sau Federico Taborda.

Eugen Trică, mesaj ferm pentru familia Mititelu. Exclude o revenire la FC U Craiova 1948

M-ai deranjat acum! Strângeam bagajele, și nu glumesc. Am avut o înțelegere cu clubul până pe data de 15 iunie, obiectivul clar, promovare. Am promovat, a fost totul în regulă. Mai departe, a rămas la latitudinea conducerii dacă își doresc să continue cu mine.

ADVERTISEMENT

Azi am fost anunțat că nu se dorește colaborarea pe viitor. Nu sunt dezamăgit, sunt foarte fericit că am reușit să duc Craiova în Liga 1. Mă bucur pentru suporteri, nu pot să fiu decât fericit.

Azi am băut cafeaua cu cineva din club și am fost anunțat că nu se dorește colaborarea pe viitor. M-au anunțat, au fost corecți față de mine. Nu, nu! (n.r. dacă i s-a motivat decizia).

ADVERTISEMENT

Nu mai contează, asta e viața, mergem înainte. Mă bucur pentru suporterii noștri, pentru galerie. S-a văzut și ieri după meci că sunt foarte fericiți”, a declarat Eugen Trică la Digisport.

Adrian Mutu, noul antrenor? Prima reacție a „Briliantului”

Cât despre viitorul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948, în pole – position pare a fi actualul selecționer al naționalei de tineret Under 21, Adrian Mutu. Chestionat pe marginea subiectului, acesta a recunoscut că alb-albaștrii se numără printre echipele cu care poartă tratative în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Pot să vă spun că sunt în negocieri cu mai multe echipe, este și FC U printre acele echipe. Sunt în negocieri și vom vedea ce se va întâmpla. Pe listă se află și FC U Craiova 1948.

Este o echipă super interesantă. Vreau să antrenez un club, cu un proiect serios, care vrea să facă performanță”, a dezvăluit „Briliantul”, păstrând, însă, misterul cu privire la noua sa destinație.

În schimb, Eugen Trică s-a arătat surprins de o eventuală numire a bunului său prieten pe banca tehnică a echipei pe care tocmai a promovat-o în Liga 1. „Nu știu cu cine s-a înțeles clubul. Dacă era vorba de Adrian, aș fi așteptat să-mi dea un telefon, să-mi spună niște lucruri, pentru că suntem foarte buni prieteni”, a reacționat antrenorul de 44 de ani.

ADVERTISEMENT