ADVERTISEMENT
Sporturi

Eugenie Bouchard nu se dezminte! A acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan. Ce va face cu banii

Autor: Andrei Șchiopu | 15.04.2020 | 13:52
Eugenie Bouchard nu se dezminte! A acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan. Ce va face cu banii
Eugenie Bouchard nu se dezminte! A acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan. Sursă foto: hepta.ro

Eugenie Bouchard a acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan, iar banii vor fi donați pentru lupta împotriva coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Eugenie Bouchard a acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan

Eugenie Bouchard, fostul număr cinci mondial în ierarhia tenisului feminin, a acceptat 3.600 de euro pentru a se întâlni cu un fan. Jucătoarea din Canada a pus o condiție și anume ca Bob, fanul său, să aducă o rolă de hârtie igienică.

Inițial, fanul i-a oferit 2.600 de euro pentru o întâlnire, dar a mai plusat cu încă 1.000, în cazul în care Eugenie Bouchard va comanda mâncare la restuarant cu accent britanic.

ADVERTISEMENT

„Voi face asta, dar doar pentru că este un act de caritate. Nu îmi va fi deloc ușor. Nu sunt talentată la imitarea accentelor”, a mai spus Eugenie Bouchard.

Bianca Andreescu a devansat-o pe Eugenie Bouchard în Canada

Bianca Andreescu a devenit a 79-a jucătoare care intră în posesia trofeului ”Lou Marsh”, dedicat celui mai bun sportiv al Canadei de-a lungul unui sezon competițional. Distincția a fost acordată pentru prima oară în anul 1936.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, este prima jucătoare de tenis din țara „frunzei de arțar” care pune mâna pe trofeu, devansând-o clar pe Eugenie Bouchard, aflată într-o formă de nerecunoscut.

„Wow! Sunt recunoscătoare pentru acest premiu. Nu mă așteptam să fiu prima tenismenă care câștigă acest trofeu în toată istoria. Niciunul dintre succesele mele din acest an nu ar fi fost posibil fără sprijin din partea Canadei.

ADVERTISEMENT

Sporturile canadiene au impresionat în acest an, astfel încât consider că mulți alți sportivi merită și ei o parte din acest premiu. Toți ne motivăm reciproc pentru a fi mai buni.

Aștept cu nerăbdare anul 2020, unul în care voi reprezenta cu mândrie Canada la cel mai înalt nivel.”, a spus Bianca în momentul primirii trofeului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!