Sporturi

Eugenie Bouchard, ținută provocatoare la petrecerea de Halloween! În ce s-a costumat

01.11.2020 | 11:04
Eugenie Bouchard tinuta provocatoare la petrecerea de Halloween In ce sa costumat
Eugenie Bouchard, ținută provocatoare la petrecerea de Halloween! În ce s-a costumat
ADVERTISEMENT

Eugenie Bouchard, tenismena de origina canadiană în vârstă de 26 de ani, a ales să poarte o ținută foarte provocatoare la petrecerea de Halloween la care a participat. Sportiva s-a costumat într-un personaj din jocul Mortal Kombat.

Personajul Mileena a fost sursa de inspirație a lui Bouchard care a înșoțit postarea de pe Instagram în care își etalează ținuta cu descrierea „Cine vrea să se joace?”.

ADVERTISEMENT

Tenismena nu a mai jucat de la Roland Garros, unde a fost eliminată în turul al treilea de către Iga Swiatek, cea care a și câștigat turneul din capitala Franței.

Eugenie Bouchard, ținută provocatoare la petrecerea de Halloween

Eugenie Bouchard a postat pe Instagram fotografia în care este îmbrăcată într-o readaptare a costumelor Mileenei, luptătoare din jocul video Mortal Kombat.

ADVERTISEMENT

Jennifer Brady, tenismenă americană de 25 de ani, în prezent pe poziția 24 în ierarhia WTA, i-a răspuns în glumă la poză.  „Nu, mulțumesc” a fost mesajul postat de americancă, aluzie la descrierea pozei încărcată de Bouchard.

Canadianca, sezon modest în circuitul feminin

Bouchard a încheiat sezonul 2020 acum o lună și nu se poate lăuda cu un parcurs sportiv prea bun. Ea se află în prezent pe poziția 139 în ierarhia WTA, foarte departe față de locul șapte pe care reușea să termine, de exemplu, sezonul 2014.

ADVERTISEMENT

Genie nu a ajuns pe tabloul principal la Australian Open, fiind învinsă în ultimul tur al calificărilor de italianca Martina Trevisan în două seturi, 6-4, 6-3.

Următorul turneu oficial la care a participat a fost cel din capitala Cehiei, Praga. Acolo, Eugenie Bouchard a fost eliminată în sferturi de belgianca Elise Mertens, în trei seturi, scor 6-4, 1-6, 6-4.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, candianca putea încheia sezonul competițional cu un trofeu în palmares, la Istanbul. Pe zgura din Turcia, Bouchard a trecut de calificări și a ajuns până în finală unde a întâlnit-o pe Patricia Țig.

Românca s-a impus la finalul unui meci în care perioadele de dominație au alternat, în tie-break-ul setului decisiv. Scorul final a fost 2-6, 6-1, 7-6 în favoarea româncei, iar Eugenie Bouchard a încheiat anul competițional fără niciun trofeu câștigat.

De altfel, canadianca are un singur turneu WTA în palmares, turneul de la Nuremberg, câștigat în 2014, în finală învingând-o pe Karolina Pliskova.

ADVERTISEMENT