Fotbal intern

ANALIZĂ. Nea Puiu, unde este apărarea? Chiricheş, un DEZASTRU!

EURO 2016. Echipa naţională revine în ţară fără victorie după cele două partide pe care le-a susţinut în stagiul de pregătire din Italia....
30.05.2016 | 00:06
ANALIZA Nea Puiu unde este apararea Chiriches un DEZASTRU
ADVERTISEMENT

EURO 2016. Echipa naţională revine în ţară fără victorie după cele două partide pe care le-a susţinut în stagiul de pregătire din Italia.

1-1 cu RD Congo şi 3-4 cu Ucraina sînt rezultatele pe care “tricolorii” le-au obţinut cu doar cîteva zile înainte de startul turneului final. FANATIK.RO vă prezintă cum au evoluat jucătorii reprezentativei României în ultima dispută.

ADVERTISEMENT

Tătăruşanu: Pe parcursul primei reprize, a avut mai multe intervenţii bune la centrările periculoase trimise de ucraineni. Nu i se poate reproşa nimic la primele două goluri încasate. A avut o intervenţie bună în minutul 53, cînd a respins din vinclu şutul lui Shevchuk. Însă prea puţin. La golul trei nu a plonjat, iar la al patrulea nu a avut reacţie. Per total, a avut o evoluţie sub aşteptări.

Măţel: A fost depăşit uşor în minutul 22 de Konoplyanka, însă Tătăruşanu a rezolvat problema. Aproape inexistent în defensivă şi atac. Nu reprezintă o soluţie pentru turneul final.

ADVERTISEMENT

Chiricheş: A avut o evoluţie foarte slabă care nu-l recomandă să poarte banderola de căpitan. În minutul 36 a luftat o minge uşoară în tentativa de a o degaja, dar adversarii nu au profitat. Prestaţia sub aşteptări a continuat şi în partea secundă. Fundaşul a fost depăşit uşor Zinchenko, care a marcat golul doi pentru Ucraina. La golul trei primit a fost umilit de Yarmolenko. A fost nesigur în mai multe rînduri.

Grigore: A trimis o pasă aiurea în minutul 11, iar Konoplyanka, cel care a interceptat balonul, a şutat puţin peste poartă. Fundaşul a început slab partida şi a continuat în aceeaşi notă pînă la final.

ADVERTISEMENT

Filip: Inexistent în atac, unde nu a oferit nici o centrare utilă, fundaşul a greşit grav la golul marcat de Zozolya, cînd a pierdut o minge aproape de mijlocul terenului. Filip nu s-a remarcat cu absolut nimic pe durata primei reprize şi a fost schimbat în minutul 46 cu Raţ. A fost nesigur inclusiv în apărare.

Prepeliţă: A trimis, la rîndul lui, mai multe centrări în careul ucrainenilor, dar care au rămas fără rezultat. A fost discret în joc şi a fost schimbat după o oră cu Hoban.

ADVERTISEMENT

Pintilii: A avut o prestaţie sigură în prima repriză, nu a greşit decisiv şi a recuperat mai multe mingi la mijlocul terenului. A urcat inclusiv în atac cînd a fost cazul şi a oferit pase utile coechipierilor. A avut şi două şuturi periculoase spre poarta Ucrainei.

Torje: A fost unul dintre cei mai activi “tricolori” în prima repriză. A scos lovituri libere şi a trimis mai multe şuturi de la distanţă. A marcat în minutul 23, cu un şut de la marginea careului. A făcut foarte bine inclusiv faza defensivă. Apoi a intrat într-un con de umbră şi a fost înlocuit cu 20 de minute înainte de final.

Sănmărtean: A arătat o poftă teribilă de joc în primele minute de joc ale partidei şi a reuşit mai multe driblinguri care i-au entuziasmat pe suporterii români prezenţi la partidă. A scos, de asemenea, mai multe lovituri libere şi a oferit pase utile coechipierilor. Însă, odată cu trecerea timpului, s-a stins şi a fost înlocuit în minutul 58 cu Maxim.

Stancu: A reuşit o acţiune personală de toată frumuseţea în minutul 15, care s-a încheiat cu un şut al lui Torje, respins de Piatov. Pe măsură cu trecerea timplului a devenit inexistent pe teren. A fost înlocuit în minutul 79.

Keşeru: A fost izolat în ofensivă, însă a oferit pasa la golul reuşit de Torje. A avut o evoluţie slabă şi a greşit mai multe preluări. A fost schimbat în minutul 58 cu Alibec.

Raţ: A avut o prestaţie slabă, în nota coechipierilor săi. Puţinele minute jucate în ultimele luni îl trag în jos, lucru care se observă cu ochiul liber. Centrările sale nu mai au calitate.

Maxim: Slab! Inexistent! S-a “remarcat” la golul trei al ucrainenilor, reuşit de Yarmolenko, cînd a greşit o minge uşoară, de începător.

Alibec: A intrat în minutul 58 şi a hărţuit permanent apărarea ucraineană. A marcat în minutul 74 din lovitură liberă. Merită cu prisosinţă să facă parte din lotul pentru turneul final.

Hoban: A jucat 30 de minute şi a avut un şut periculos spre poarta lui Piatov. Nu a comis erori majore.

Popa: În 20 de minute, nu s-a remarcat cu absolut nimic. Inexistent!

Stanciu: Mijlocaşul a intrat cu poftă de joc, iar evoluţia sa a fost încununată cu un nou gol în tricoul echipei naţionale, reuşit în minutul 85. A trimis mai multe centrări în careu, rămase fără rezultat.

ADVERTISEMENT