Fotbal intern

ROM NIA-FINLANDA. Vei fi pe Arena Naţională? Ce trebuie să ştie toţi fanii care merg la meci

Jandarmeria Campitalei a făcut cîteva precizări înaintea meciului dintre România şi Finlanda, partidă ce se va disputa azi, 8 octombrie, de la ora 21:45....
08.10.2015 | 12:03
ROM NIAFINLANDA Vei fi pe Arena Nationala Ce trebuie sa stie toti fanii care merg la meci
ADVERTISEMENT

Jandarmeria Campitalei a făcut cîteva precizări înaintea meciului dintre România şi Finlanda, partidă ce se va disputa azi, 8 octombrie, de la ora 21:45.

“Accesul pe stadion se face de la 19:30. Persoanele care vor avea un comportament xenofob sau rasist vor fi reţinute.

ADVERTISEMENT

Jandarmeria Capitalei invită suporterii care vor participa la meciul dintre echipele reprezentative ale României şi Finlandei să susţină echipa naţională printr-un comportament civilizat şi să nu scandeze, pe timpul partidei, experesii care incită la xenofobie, la ură naţională, rasială, la discriminare de orice fel sau la violenţă.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului sportiv şi pentru evitarea unor sancţiuni, Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor suporterilor să respecte legislaţia în vigoare precum şi regulile stabilite de organizator cu ocazia acestei partide de fotbal.

ADVERTISEMENT

Meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Finlandei, se dispută astăzi, 8 octombrie, pe stadionul “Arena Naţională” din Capitală, începînd cu ora 21:45.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începînd cu ora 19:30 doar pe bază de bilete sau invitaţii.

ADVERTISEMENT

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţă spectatorilor care vor fi prezenţi la evenimentul sportiv”, apare în comunicatul Jandarmeriei.

Trenurile de metrou vor circula pînă la ora 10:00, în noaptea de joi spre vineri, după meciul dintre România şi Finlanda, din preliminariile Euro 2016. Consiliul de Administraţie al Metrorex a decis miercuri, în cadrul unei şedinte, să prelungească programul în zilele în care au loc meciuri organizate de Federaţia Română de Fotbal

ADVERTISEMENT