Sport

Eveniment grandios organizat de Răzvan Burleanu! FRF e gazda primei ediții UEFA Academy Summit

Răzvan Burleanu pregătește un eveniment grandios la București, și anume FRF devine gazda primei ediții UEFA Academy Summit.
19.09.2023 | 08:40
Eveniment grandios organizat de Razvan Burleanu FRF e gazda primei editii UEFA Academy Summit
Eveniment grandios organizat de Răzvan Burleanu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele Federației Române de Fotbal este încântat de proiectul pe care îl organizează alături de UEFA, vorbind despre importanța evenimentului, care are ca scop creșterea impactului în fotbal.

Eveniment grandios organizat de Răzvan Burleanu

FRF este gazda primei ediții UEFA Academy Summit, iar Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, este încântat de evenimentul grandios pe care îl va organiza: „În ultimii ani, Federația Română de Fotbal a avut un mare focus asupra educației, cu scopul de a avea impact în creșterea fotbalului”.

ADVERTISEMENT

„UEFA Academy Summit va fi o ocazie minunată pentru a învăța mai multe despre noile trenduri din fotbal, dar și de a interacționa cu absolvenți din toate colțurile lumii. Împreună cu prietenii de la UEFA Academy, promitem un eveniment educațional entuziasmant”, a mai spus Răzvan Burleanu, conform frf.ro.

Evenimentul va avea loc la București, în zilele de 22 și 23 septembrie și sunt așteptați și foști fotbaliști, printre care: Sami Khedira, Stylian Petrov sau Răzvan Raț.

ADVERTISEMENT

Ce teme se vor dezbate la evenimentul UEFA

Peste 300 de invitați urmează să fie prezenți pentru două zile la București, la UEFA Academy Summit, unde vor fi conferințe despre viitorul fotbalului, schimbările din industria fotbalistică și un eveniment de networking.

Tema evenimentului este „Împreună”, ceea ce reprezintă o unire într-un singur loc al absolvenților programelor educaționale UEFA Academy, din diverse domenii fotbalistice.

ADVERTISEMENT

Odată cu evenimentul, va fi anunțată și noua componență UEFA Academy Alumni Board, care va fi decisă în urma voturilor absolvenților UEFA Academy.

„Dragi absolvenți ai UEFA Academy, sunt fericit să mă adresez vouă și să vă transmit toate gândurile bune. Este o mare bucurie pentru România și FRF să fie gazda primului summit al UEFA Academy, care va avea loc în București, în luna septembrie, pe 22 și 23 septembrie.

ADVERTISEMENT

Pentru toți este o oportunitate să fim uniți într-un loc și să învățăm noi lucruri din peste 20 de programe ale UEFA Academy. Totodată este o oportunitate să vă faceți noi prieteni.

Summitul este o bună oportunitate pentru a continua procesul de învățare, pentru că vom profita de această întâlnire, pentru a ne îmbunătăți cunoștințele.

Educația este un element important al zilelor noastră, în obținerea performanței. UEFA Academy e o instituție care antrenează profesioniști. Să fiți mândri pentru că ați beneficiat de această educație și că ați realizat importanța ei.

Fotbalul este o pasiune mare a vieții noastre, iar educația este un instrument, pe care îl folosim pentru a crește și pentru a ne dezvolta. Acum sunteți parte din joc! Ne vedem în septembrie!”, a fost mesajul lui Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT