Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Adevărata miză a lui Gigi Becali în procesul CSA – FCSB: „Nu-și dorește brand-ul Steaua la Berceni”. Video

Invitaţii Ioanei Cosma au dezbătut la FANATIK SUPERLIGA procesul între CSA Steaua şi FCSB pentru palmares, iar miza principală pentru Gigi Becali ar fi intrare pe Ghencea.
16.03.2023 | 11:27
Exclusiv Adevarata miza a lui Gigi Becali in procesul CSA  FCSB Nusi doreste brandul Steaua la Berceni Video
Exclusiv. Adevărata miză a lui Gigi Becali în procesul CSA - FCSB: „Nu-și dorește brand-ul Steaua la Berceni”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB şi CSA Steaua aşteaptă decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în cazul disputei pentru palmares. La Curtea de Apel, palmaresul a fost tranşat în trei părţi: CSA Steaua ia palmaresul din 1947 până în 1998, între 1998 şi 2003 nu a fost atribuit niciuneia dintre părţi, iar din 2003 până în prezent revine FCSB-ului.

Adevărata miză a lui Gigi Becali în procesul CSA – FCSB: “Nu doreşte să aducă brandul Steaua la Berceni”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, invitaţii Ioanei Cosma au discutat subiectul, spunând că marea miză pentru patronul celor de la FCSB este intrarea pe stadionul Ghencea şi evitarea plăţii despăguburilor cerute de CSA pentru folosirea ilicită a numelui “Steaua”:

ADVERTISEMENT

“Domnul Becali nu își mai dorește brandul Steaua București. El este foarte fericit cu ce are la Berceni, brandul FCSB, Faci Ce Spune Becali, cum o spune el. În momentul de față, miza este stadionul. Să joace în Ghencea. Acolo sunt suporterii. 

Dar, Becali este interesat de stadion şi să nu piardă acea sumă de bani. Nu doreşte să aducă brandul Steaua la Berceni. Ar vrea stadionul şi să nu piardă acei bani, dacă există vreun risc în acest sens. Punct”, a spus jurnalistul Dan Chilom.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Robert Niţă: “Pentru că în momentul în care vor intra în vigoare normele, orice entitate sportivă va putea fi acolo”

Robert Niţă susţine că la un moment dat FCSB va intra pe stadionul din Ghencea pentru că nu se poate merge la nesfârşit cu această situaţie în care accesul este interzis fără motiv:

“De intrat va intra pe stadionul Steaua. Pentru că în momentul în care vor intra în vigoare normele, orice entitate sportivă va putea fi acolo. La rugby au înţeles. Aşa se va întâmpla şi aici”, a spus Niţă.

ADVERTISEMENT

“Cine răspunde? Asta este abuz în serviciu”

Fostul fotbalist, Liviu Ganea, consideră că ceea ce se întâmplă la stadionul Steaua este abuz în serviciu. Şi el crede că statul nu va putea cheltui mereu 1 milion de euro pe an cu mentenanţa stadionului:

“Cei de la stadionul Ghencea nu îşi scot cheltuielile şi nu le-au scos niciodată. Ei vor trebui să le scoată în felul ăsta, prin închiriere. Nu poţi să îţi amortizezi banii din mentenanţă doar de la stat pentru că tu nu vrei să joace nimeni pe el. Nu se poate. Cine răspunde? Asta este abuz în serviciu”, a spus Ganea.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, iar și miercuri și joi cu Ioana Cosma! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI ȘI IOANA COSMA!

ADVERTISEMENT