Life

Alex Bodi, scandal de pomină cu unul dintre cei mai buni prieteni ai Biancăi Dragușanu. La mijloc sunt 140 de mii de euro

12.01.2021 | 15:31
Alex Bodi scandal de pomina cu unul dintre cei mai buni prieteni ai Biancai Dragusanu La mijloc sunt 140 de mii de euro
ADVERTISEMENT

FANATIK vine în exclusivitate cu o poveste incredibilă ce a avut loc între craii de Dorobanți, doi bărbați potenți financiar din București. Este vorba despre Alex Bodi și Valentin Brăescu, care o perioadă au fost în tensiuni, după ce dealerul de mașini ar fi întârziat cu plata unui autoturism de lux pe care milionarul din Mediaș i l-ar fi vândut.

Alex Bodi, la un pas să-și ia țeapă de 140.000 de euro

Alex Bodi, alături de Daria Radonova, iubita lui
Alex Bodi, alături de Daria Radonova, iubita lui

Este cunoscut faptul că afaceristul învârte banii cu lopata, că are un castel, proprietăți de lux și mașini de aproape 1 milion de euro, ceasuri de sute de mii de euro și se lăfăie într-un lux exorbitant.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu și Valentin Brăescu apar peste tot împreună
Bianca Drăgușanu și Valentin Brăescu apar peste tot împreună

Pentru că autoturismele pe care le cumpără ajung să fie înstrăinate după ce se plictisește de ele, Alex Bodi i-ar fi vândut lui Valentin Brăescu, bunul prieten al Biancăi Drăgușanu, un Lamborghini Huracan la prețul de 140 de mii euro, bani pe care dealerul de mașini ar fi trebuit să-i dea afaceristului într-un an. La schimb, Valentin Brăescu i-a oferit un alt autoturism de 80 de mii de euro și restul banilor să-i dea peste un an, cum au stabilit. În acest timp, mașina lui Alex Bodi a fost vândută altor persoane.

Valentin seamănă foarte bine cu Alex Bodi. El este prieten bun cu Bianca Drăgușanu
Valentin a avut afaceri cu Alex Bodi. El este prieten bun cu Bianca Drăgușanu

Sursele FANATIK susțin că în momentul în care data plății a venit, Valentin Brăescu s-a rugat de afaceristul din Mediaș să-l mai aștepte cu banii, iar asta pentru că întâmpinase anumite probleme și nu dispunea de suma respectivă.

ADVERTISEMENT

Actualul iubit al Dariei Radionova ar fi insistat să-și primească datoria, moment în care dealerul de mașini i-ar fi propus să-i mai dea un autoturism de lux, un Mercedes E Class, în valoare de 40.000 de mii de euro, însă diferența de 20.000 de euro nu a avut-o, moment în care Alex Bodi a intervenit către asociații dealerului de mașini, pe care i-ar fi amenințat cu judecata. Într-un final, ultimii bani au fost returnați de partenerii de afaceri ai lui Valentin Brăescu. Practic, tot procesul de recuperare al banilor a durat un an și patru luni.

Alex Bodi, în relație cu milionara Daria Radionova

În urmă cu un an, omul de afaceri a cunoscut-o pe pe rusoaica stabilită în Londra, cu care a fost o lungă perioadă de timp în tatonări, în timpul despărțirilor de Bianca Drăgușanu. Cei doi și-au oficializat relația la finalul lunii octombrie, după ce Alex Bodi s-a despărțit definitiv de vedeta tv, aducând-o pe Daria Radionova în România și cerând-o de soție.

ADVERTISEMENT
Tags: