News

Exclusiv. Mama Alexandrei Măceșanu își strigă disperarea: ”Azi trebuia să spună Dincă în fața judecătorului ce a făcut cu fetele”. Ce s-a întâmplat însă la proces

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, una dintre cele două fete dispărute în cazul Caracal, a dezvăluit ce s-a întâmplat, miercuri, la ultimul termen în procesul lui Gheorghe Dincă.
16.03.2022 | 16:16
Exclusiv Mama Alexandrei Macesanu isi striga disperarea Azi trebuia sa spuna Dinca in fata judecatorului ce a facut cu fetele Ce sa intamplat insa la proces
Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, este supărată pe autorități, pentru că procesul lui Gheorghe Dincă se amână la nesfârșit
ADVERTISEMENT

Pe 25 iulie 2019, Alexandra Măceșanu (15 ani) a fost dată dispărută de familia ei din satul Dobrosloveni (județul Olt), după ce adolescenta nu mai ajunsese acasă după terminarea orelor. Ulterior s-a aflat că fata a fost răpită de Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal, care a luat-o cu mașina la ocazie, după care a sechestrat-o.

Mama Alexandrei Măceșanu e foarte supărată pe autorități

Deși Alexandra a apucat să sune la 112 de câteva ori în timp ce era ținută prizonieră în curtea lui Gheorghe Dincă, poliția nu a reperat în timp util casa în care era sechestrată tânăra. Arestat, Gheorghe Dincă a declarat inițial că ar fi omorât-o și pe Alexandra, dar și pe o altă tânără, Luiza Melencu.

ADVERTISEMENT

Cum ancheta a lăsat în aer foarte multe aspecte nelămurite, în dosar fiind trecute și declarațiile contradictorii ale lui Gheorghe Dincă, familiile celor două fete răpite și sechestrate nu și-au pierdut speranța într-o minune nici astăzi, la mai bine de 2 ani și jumătate de la teribila întâmplare.

Miercuri, 16 martie, ar fi trebuit să fie o zi importantă pentru mama Alexandrei Măceșanu. După un proces care s-a poticnit în proceduri, amânări și tot felul de răsturnări de situație, Tudorița Măceșanu spera ca astăzi să afle ce s-a întâmplat cu fata ei chiar din gura lui Gheorghe Dincă.

ADVERTISEMENT

”Îmi venea mie să le zic mai multe, dar mă gândeam că mă trezesc tot eu cu o amendă din aia mare”

”Astăzi era o zi importantă în proces, pentru că azi trebuia să spună Dincă în fața judecătorului ce a făcut cu fetele. Dar – ce să vezi – judecătorul n-a mai apărut și procesul s-a amânat pe 20 aprilie”, a declarat supărată mama Alexandrei Măceșanu pentru FANATIK

”Toată lumea fusese anunțată de amânare, Dincă ar fi intrat prin teleconferință, toți știau, numai noi nu! Ne-am dus acolo și abia acolo, la Tribunalul Olt, am aflat ce și cum. Le-am și spus: nu puteați să ne spuneți și nouă să nu mai venim? 

ADVERTISEMENT

În ziua de azi toate sunt scumpe, nu mai zic că trebuie să te și învoiești de la muncă, să-și lași treburile aranjate acasă și tot restul. Îmi venea mie să le zic mai multe, dar mă gândeam că mă trezesc tot eu cu o amendă din aia mare”,  a continuat Tudorița Măceșanu.

În ciuda faptului că ancheta a specificat că Gheorghe Dincă le-a sechestrat și ucis pe cele două fete, mama Alexandrei Măceșanu nici nu concepe ca fata ei să nu fie în viață, solicitând încă de acum un an o contraexpertiză efectuată în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Mama Alexandrei Măceșanu: ”Știu și simt că fata mea e în viață! Simt eu asta!”

”N-am nici un dubiu și vă spun cu mâna pe inimă: știu și simt că fata mea e în viață! Simt eu asta! Tocmai de aceea era important ca Gheorghe Dincă să mărturisească acum, la ultimul termen, în fața judecătorului, ce a făcut cu fetele, unde le-a dus și cui le-a dat”, a afirmat mama Alexandrei Măceșanu pentru FANATIK.

În decembrie anul trecut, avocatul familiei Măceşanu declara că există o serie de martori cheie care trebuie audiați în proces și ale căror mărturii ar putea da peste cap însăși verdicul inițial al medicilor legiști.

“Aşteptăm să fie audiate cele două martore în calitate de doctori. Cele două care au făcut raportul medico-legal, să se pronunţe cu privire la modalitatea în care s-a depistat ADN-ul Alexandrei, cum şi-au dat seama că Alexandra este decedată”, afirma Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu, în decembrie 2021.

ADVERTISEMENT