Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Bănel Nicoliță, dezamăgit de Octavian Popescu: „În astfel de meciuri, cu campioana, îți arăți valoarea! Prea mult freca mingea” Video

Bănel Nicoliță, fostul jucător al FCSB, l-a criticat pe Octavian Popescu după prestația slabă de la meciul dintre FCSB și CFR Cluj.
16.12.2022 | 13:48
Exclusiv Banel Nicolita dezamagit de Octavian Popescu In astfel de meciuri cu campioana iti arati valoarea Prea mult freca mingea Video
2 goluri 35 de meciuri a reușit Octavian Popescu în acest sezon la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit în forță cu o super emisiune după derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj. Prestația ștearsă a „perlei” lui Gigi Becali nu a trecut neobservată în studio.

Octavian Popescu, criticat după FCSB – CFR Cluj 0-1: „N-a mai avut ambiția din meciul cu Rapid!”

Bănel Nicoliță a fost dezamăgit de evoluția lui Octavian Popescu de la meciul cu CFR Cluj, mai ales că făcuse o partidă foarte bună împotriva Rapidului: „Ce am văzut eu aseară, n-am mai avut ambiția de la meciul cu Rapid. Răutatea! Îl vedeam și în alunecări cu Rapidul din minutul 1 până în minutul 90”. VIDEO MAI JOS. 

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș e de părere că e inadmisibil pentru un jucător de valoare să nu își creeze nicio ocazie timp de o oră: „Acuma… taca-taca! Mai ales în prima repriză. A șutat la poartă prin minutul 60”, a mai spus Bănel la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nicoliță a explicat și ce nu i-a plăcut în jocul lui Tavi Popescu: „Nu a fost în formă, nu mi-a plăcut. Nu a fost jucătorul ăla care să facă diferența. Ca număr zece trebuie să fii pasator, tată!”.

ADVERTISEMENT

O altă observație e că a ținut prea mult de minge și a pierdut foarte multe baloane: „Să dai pasă în față. Prea mult o lua, o freca, dribla și apoi pierdea mingea la 30 de metri de poartă”.

Bănel Nicoliță, despre Tavi Popescu: „Decarul trebuie să facă tot timpul diferența!”

Octavian Popescu și-a asumat rolul de playmaker însă cu CFR Cluj nu a arătat deloc așa: „Decarul trebuie să facă tot timpul diferența! Aici se vede valoarea ta, când joci împotriva campioanei! Cu jucători puternici pe care să îi depășești”, i-a mai transmis Bănel Nicoliță tânărului jucător al FCSB.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță e de părere Octavian Popescu are deficiențe din punct de vedere psihic: „E vorba de mentalul lui și cum se motivează. Închideau imediat! Și la gol au stat foarte prost”, a mai spus fostul jucător al FCSB, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Octavian Popescu a marcat primul gol al sezonului contra Rapidului

Octavian Popescu a marcat primul gol al sezonului în derby-ul cu Rapid, după mai bine de șase luni: „Mi-am propus să marchez dublu faţă de anul trecut, iar acum îmi doresc să marchez dublu faţă de sezonul ăsta. Eu nu mă gândesc la plecare. Îmi doresc mai mult să iau titlul cu FCSB decât să plec”, spunea puștiul după meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

A urmat încă un gol cu FC U Craiova 1948, însă la derby-ul cu CFR Cluj, Tavi Popescu nu a reușit să își creeze ocazii și a avut un șut defectuos care a trecut la 5-6 metri pe lângă în poartă prin minutul 60. Sezonul trecut, atacantul de 19 ani a reușit zece goluri și patru pase decisive în 38 de meciuri.

ADVERTISEMENT