Life

Exclusiv. Câți bani încasează Bănel Nicoliță, de la Antena 1, pentru Splash! Vedete la apă

Am aflat câți bani primește Bănel Nicoliță pentru a fi concurent în noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Antena 1 i-a oferit câteva mii de euro pentru 4 zile de filmări.
13.07.2022 | 11:19
Exclusiv Cati bani incaseaza Banel Nicolita de la Antena 1 pentru Splash Vedete la apa
Bănel Nicoliță, printre concurenții Splash! Vedete la apă. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lovit de probleme financiare, Bănel Nicoliță a acceptat provocarea de a face parte din noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Fostul jucător al FCSB a început deja filmările pentru show-ul difuzat de Antena 1.

Bănel Nicoliță, printre concurenții sezonului 5 al emisiunii Splash! Vedete la apă. Câți bani primește de la Antena 1

Bănel Nicoliță nu a avut succes cu proiectul CS Făurei și, după ce a pierdut toți banii investiți în echipa din localitatea natală, pe care visa să o ducă în primele ligi, s-a reorientat.

ADVERTISEMENT

A încercat să facă bani pe Tik Tok, iar când a primit popunerea de a fi unul dintre concurenții emisiunii Splash! Vedete la apă nu a stat pe gânduri. Oferta financiară primită de la Antena 1 nu a fost una deloc de refuzat și a venit fix în momentul în care Bănel Nicoliță avea nevoie de bani ca de aer.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, pentru patru zile de filmări la Splash! Vedete la apă, fostul fotbalist primește 3.000 de euro, de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Bănel s-a simțit ca peștele în apă la filmări și a devenit rapid favorit printre colegi. De altfel, zilele trecute, Bănel Nicolită dezvăluia, pentru FANATIK, că știe să înoate de mic, nu are teamă de înălțime și i-a anunțat deja pe antrenorii de la Splash! Vedete la apă că o să sară de pe platforma de 10 metri.

„Am trecut de la terenul de fotbal la apă. Pentru mine e o experiență foarte frumoasă. Chiar mă bucur că fac parte din acest proiect. Nu am frică de înălțime, ba chiar le-am spus antrenorilor că eu mă arunc de la 10 metri direct.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că trebuie să o iau treptat, dar vreau să ajung să sar direct de la 10 metri. Cu înotatul nu am probleme. Știu să înot de mic, deci nu o să am probleme cu apa”, ne declara Bănel Nicoliță, despre experiența de la Splash! Vedete la apă, emisiune ce urmează să intre, în câteva săptămâni, în grila de la Antena 1.

Cine mai participă la Splash! Vedete la apă 2022

Filmările pentru sezonul 5 al emisiunii Splash! Vedete la apă au fost demarate la începutul lunii iulie și primele vedete s-au deplasat deja în Bacău, unde au intrat la apă… la propriu.

ADVERTISEMENT

Printre concurenții care au bătut palma cu Antena 1 se mai numără Irisha, fosta concurentă Survivor România, Vica Blochina, Ana Odagiu, Monica Odagiu, Nick de la N&D și Nick Casciaro, câștigătorul  emisiunii X Factor 2021.

Antena 1 a anunțat jurații emisiunii Splash! Vedete la apă. Jean de la Craiova, înlocuit

Antena 1 a anunțat, recent, și numele celor care vor juriza prestațiile concurenților. Astfel, în sezonul 5 al emisiunii Splash! Vedete la apă, la masa juriului se vor afla Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase și Cosmin Natanticu, cel din urmă înlocuindu-l pe Jean de la Craiova.

La fel ca și în edițiile trecute, regulile sunt aceleași: concurenții vor învăţa să facă salturi de la mari înălţimi, folosind platformele de 3, 5, 7 sau 10 metri ale Bazinului olimpic de la Bacău și, la final, vor primi note din partea juraților. Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase și Cosmin Natanticu vor acorda o singură notă pentru fiecare concurent și vor ține cont de tehnica săriturilor, impresia artistică şi evoluţia în concurs.

Când începe noul sezon Splash! Vedete la apă?

Antena 1 nu a anunțat încă data premierei celui de-al cincilea sezon Splash! Vedete la apă, însă, conform informațiilor noastre, emisiunea va fi difuzată începând cu luna august. Vă reamintim că show-ul a revenit pe micul ecran în 2021, după șase ani de pauză, iar sezonul trecut a fost câștigat de Cristi Pulhac.

ADVERTISEMENT