Sport

Lovit de probleme financiare grave, Bănel Nicoliţă a ajuns să ceară bani pe Tik Tok! Ce sumă adună lunar fostul jucător al FCSB. Exclusiv

Bănel Nicoliţă are probleme financiare grave după ce şi-a cheltuit agoniseala strânsă în cariera de fotbalist în proiectul CS Făurei. Acum, fostul jucător al FCSB a ajuns să ceară bani pe Tik Tok.
12.04.2022 | 21:30
Lovit de probleme financiare grave Banel Nicolita a ajuns sa ceara bani pe Tik Tok Ce suma aduna lunar fostul jucator al FCSB Exclusiv
Bănel Nicoliţă cere bani pe Tik Tok. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliţă a anunţat în urmă cu câteva săptămâni finalul proiectului CS Făurei. Fostul mijlocaş de la FCSB visa să ducă echipa din localitatea natală în primele ligi şi şi-a investit toţi banii pe care i-a câştigat din fotbal.

Lovit de probleme financiare grave, Bănel Nicoliţă a ajuns să ceară bani pe Tik Tok!

Fără niciun sprijin financiar, Bănel Nicoliţă a pierdut aproape tot. Iar din informaţiile FANATIK, fostul fotbalist a ajuns să ceară bani pe Tik Tok. El face diverse filmuleţe şi provocări pe reţeaua de socializare, iar fanii pot dona, cumpărând diferite obiecte virtuale.

ADVERTISEMENT

Deşi investiţiile de la CS Făurei l-au ruinat, Bănel Nicoliţă are planuri mari cu un nou proiect. Vrea să îşi deschidă propria şcoală de fotbal, în care va pregăti copii între 5 şi 10 ani, preţul unui abonament fiind de 250 de lei.

Nicoliţă câştigă lunar aproximativ 2.000 de euro pe Tik Tok

Pe Tik Tok, Bănel Nicoliţă are un cont cu aproape 110.000 de urmăritori în acest moment şi încearcă să obţină cât mai mulţi bani din donaţii pe reţeaua de socializare. FANATIK a aflat că, în prezent, Nicoliţă face aproximativ 1.500-2.000 de euro lunar pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Utilizatorii care au un cont cu mulţi urmăritori pot să creeze diverse filmuleţe în care lansează diverse provocări. Cum funcţionează monetizarea? Fanii îşi încarcă portofelul electronic de pe Tik Tok cu o sumă de bani pentru care vor primii puncte.

Cum se fac banii pe Tik Tok?

De punctele respective, utilizatorii pot să cumpere diverse obiecte virtuale: şepci, locomotive, avioane, trofee, etc. Fiecare dintre aceste obiecte costă un număr de puncte şi se pot găsi pe conturile persoanelor cu mulţi urmăritori.

ADVERTISEMENT
Obiectele virtuale de pe Tik Tok care pot fi cumpărate
Obiectele virtuale de pe Tik Tok care pot fi cumpărate

Astfel, cu cât utilizatorii cheltuie mai multe puncte pe contul lui Bănel Nicoliţă, cu atât va putea fostul fotbalist să convertească punctele în bani. Nu toate punctele cheltuite pe contul utilizatorilor le revin lor, o proporţie importantă revenind reţelei de socializare.

Bănel Nicoliţă, într-un live pe Tik Tok cu Ionuţ Rada
Bănel Nicoliţă, într-un live pe Tik Tok cu Ionuţ Rada

Bănel Nicoliţă nu este momentan la un nivel înalt în ceea ce priveşte veniturile din Tik Tok, utilizatorii cu milioane de urmăritori ajungând să facă zeci de mii de euro la fiecare două sau trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliţă, probleme mari! A fost în SUA pentru a face rost de bani

FANATIK a scris pe larg despre problemele cu banii cu care se confruntă Bănel Nicoliţă. El a fost pentru o perioadă în Statele Unite anul trecut, pentru a putea face rost de bani pentru a-şi plăti datoriile.

În iarnă, Bănel Nicoliţă a revenit cu mari speranţe la Făurei şi promitea promovarea echipei în eşalonul secund. Fostul fotbalist s-a bazat pe sprijinul financiar al unui om de afaceri român stabilit în Elveţia care i-ar fi promis că va investi alături de el la echipă.

“Trădat” de un afacerist român care i-a promis că va investi la Făurei

Bănel a trecut la treabă, a comandat echipamente, a transferat jucători, a plătit salarii. Ba chiar şi-a făcut un contract de antrenor-jucător de 5000 de euro lunar, bazându-se pe promisiunile omului de afaceri.

Însă acesta şi-a retras sprijinul fără să fi plătit niciun ban, iar salariile au fost plătite tot din buzunarul lui Nicoliţă. La începutul lunii martie, el a decis să spună “stop” şi a anunţat retragerea echipei CS Făurei din Liga 3.

După ce a agăţat “ghetele în cui”, Bănel Nicoliţă s-a întors acasă, la Făurei, cu ambiţii de a crea o echipă de fotbal care să se bată pentru promovarea în ligile superioare. A investit 300.000 de euro într-o echipă care a ajuns în Liga a 3-a.

Bănel Nicoliţă a divorţat din cauza banilor investiţi la Făurei: “Normal că după un an, doi, a venit și scandalul”

Investiţiile erau peste puterile sale financiare i-au adus şi probleme în plan personal, soţia sa divorţând din cauza faptului că toţii banii fostului fotbalist mergeau în echipa de fotbal, după cum povestea şi Nicoliţă.

„Divorțul l-am făcut din cauza mea. Mi-am dorit foarte mult să fac ceva la Făurei, am venit aici. Fosta soție nu a fost de acord. Am investit și bani, sentimente, mai multe chestii.

Atunci a trebuit să renunț puțin la familie, să stau mai mult aici, la Făurei, să vin la antrenamente. Normal că după un an, doi, a venit și scandalul. «Ai băgat bani acolo, te-ai dus acolo, ne-ai neglijat pe noi».

Asta a fost problema, motivul divorțului. Mi-a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Eu am zis «OK». Eu sunt mai nebun, iubesc fotbalul, el mi-a dat tot ce am și vreau să dau și eu înapoi cât pot. Îmi asum toate greșelile, sunt vinovat”, a fost confesiunea fostului fotbalist.

Noul plan al lui Bănel Nicoliţă: propria şcoală de fotbal!

Proiectul Făurei a ajuns la final din cauza problemelor financiare în luna martie. Bănel Nicoliţă a investit 300.000 de euro şi a jucat rol de patron, manager, antrenor şi jucător. Acum, are în plan un alt proiect: propria sa şcoală de fotbal. Însă, rămâne de văzut dacă va avea şi banii necesari prin care să asigure finanţarea echipei.

  • 2.000 de euro câştigă Bănel Nicoliţă lunar pe Tik Tok
  • 110.000 de urmăritori are fostul fotbalist pe reţeaua de socializare
ADVERTISEMENT