Fotbal intern

EXCLUSIV. Cine e omul din interior care i-a pârât la Gigi pe cheflii

Probleme pentru gaşca veselă de la FCSB. Gigi Becali a ieşit la atac şi le-a transmis petrecăreţilor că ştie tot ce fac. În public, singurul vizat a fost Cătălin Golofca, după ce...
12.10.2017 | 00:15
EXCLUSIV Cine e omul din interior care ia parat la Gigi pe cheflii
ADVERTISEMENT

Probleme pentru gaşca veselă de la FCSB. Gigi Becali a ieşit la atac şi le-a transmis petrecăreţilor că ştie tot ce fac. În public, singurul vizat a fost Cătălin Golofca, după ce fotbalistul venit de la FC Botoşani a făcut un adevărat tur al cluburilor de noapte, timp de o săptămână.

“Golofca a venit în Bucureşti şi a zis că l-a prins pe Dumnezeu de picior şi că toate curvele de aici sunt ale lui. Am avut câteva filmări cu el şi i-am zis că nu mai are voie nici măcar la restaurant să mănânce. A venit la Palat şi mi-a zis să-l iert şi să-i mai dau şansă. El de-aia nu mai putea să alerge. I-am dat nişte bani înainte, a dat de femei”, a dezvăluit Gigi Becali.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Pe lângă Golofca, patronul de la FCSB mai are câţiva clienţi în colimator, chiar dacă acestora nu le-a pronunţat numele, din varii motive. Problema petrecăreţilor de la FCSB este una mai veche şi l-a scos din sărite pe Becali şi în sezonul trecut. Atunci, Bălaşa, Tănase şi Tudorie erau consideraţi cei mai mari amatori de distracţii nocturne. Între timp, cel din urmă a fost cedat la Voluntari şi a mai rărit-o cu cluburile.

Becali spera că a spart gaşca, dar lui Tudorie i-au venit repede înlocuitori. Florinel Coman şi Cătălin Golofca au dat şi ei tonul la distracţie, alături de Bălaşa şi Tănase, imediat după ce au ajuns în Bucureşti. Dintre ei, mijlocaşul venit de la FC Botoşani pentru 400.000 de euro este cel care a spart norma la distracţie. A ieşit în mai multe rânduri în centrul vechi, chiar şi atunci când partenerii de distracţie au spus pas.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are om în interior

După ce Becali le-a transmis că ştie tot, între fotbaliştii lui Nicolae Dică a apărut o mare întrebare. Cine este turnătorul? Au ajuns chiar să se suspecteze între ei, iar relaţiile par să se fi răcit pentru moment. Golofca s-a apropiat mai mult de Gnohere şi se vede tot mai rar cu fotbaliştii veniţi de la Viitorul. FANATIK.RO a aflat că turnătorul vine tocmai de unde se aşteptau mai puţin. Chiar din interiorul clubului în care au petrecut steliştii.

Unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali se ocupă cu securitatea şi în respectiva locaţie. Practic, Golofca şi compania au fost victime sigure încă din momentul în care au ieşit din casă pentru distracţii nocturne. Patronul FCSB a aflat cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat, ba chiar a primit şi video de pe camerele de securitate ale clubului, pentru ca informaţiile oferite să prindă credibilitate.

ADVERTISEMENT

Golofca, patru nopţi într-o singură săptămână!

Chiar dacă Gigi Becali ştie că şi alţi jucători de-ai săi au fost în club, Golofca a fost singurul criticat. Tănase şi Bălaşa au fost salvaţi de evoluţiile foarte bune din ultimul timp, în timp ce Florinel Coman este încă văzut ca o foarte importantă investiţie pentru viitor, care trebuie protejată. Dar Becali nu lasă lucrurile nerezolvate nici în privinţa lui Coman. A avut o nouă discuţie cu el şi şi-a pus oameni să îl verifice în permanenţă în Bucureşti. FANATIK.RO a aflat că situaţia lui Golofca a fost una specială în ultima perioadă. Dezamăgit că a ieşit din calculele pentru titularizare, Golofca s-a reorientat către plăcerile nocturne ale Capitalei şi chiar a sărit calul. Dacă restul petrecăreţilor se mulţumeau cu o seară pe săptămână, Golofca a făcut un adevărat tur de forţă în Centrul Vechi. Patru nopţi de distracţii într-o singură săptămână!

Au schimbat barurile şi i-a costat

Gaşca veselă de la FCSB a petrecut o bună perioadă pe Decebal, pe la cafenelele de fiţe din zonă. Gigi Becali nu a primit informaţii din acea zonă, chiar dacă fotbaliştii credeau că este mai riscant. Au decis în cele din urmă să simtă gustul distracţiei şi în Centrul Vechi, iar acolo au fost imediat monitorizaţi. După ce au aflat că informaţiile despre petrecerile lor au ajuns şi la Gigi Becali, jucătorii de la FCSB au decis să o lase mai moale cu distracţiile în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT