Life

Exclusiv! Cine e prima concurentă de la Batem palma, show-ul lui Cosmin Seleși de la PRO TV: „Am negociat puternic”

Astăzi începe emisiunea „Batem palma” de la PRO TV, prezentată de actorul Cosmin Seleși. Cine este prima concurentă și cu ce gânduri intră în joc?
12.12.2022 | 16:30
Exclusiv Cine e prima concurenta de la Batem palma showul lui Cosmin Selesi de la PRO TV Am negociat puternic
Eliza este prima concurentă de la Batem palma, show-ul prezentat de Cosmin Seleși la PRO TV
ADVERTISEMENT

FANATIK are detalii în exclusivitate despre prima ediție a show-ului „Batem palma”, care debutează astăzi, 12 decembrie, de la ora 18:00, la PRO TV.

Interviu cu prima concurentă de la Batem Palma

Emisiunea prezentată de Cosmin Seleși le va pune intuiția la încercare concurenților, iar FANATIK a stat de vorbă cu prima participantă în concursul inedit de la PRO. Aceasta ne-a spus pe ce ar da banii pe care i-ar câștiga din acest show.

ADVERTISEMENT

Eliza Fermuș are 32 de ani, vine din București și este de profesie economistă. Tânăra se descrie drept o femeie plină de viață și culoare, nebună (în sensul cel mai plăcut al cuvântului), entuziasmată de noi experiențe.

Iubește oamenii și natura și crede foarte mult în puterea destinului. Are două pisicuțe pe care le adoră, iar pe plan personal este la fel de realizată, soțul ei cerând-o de curând în căsătorie cu un inel vintage.

ADVERTISEMENT

Eliza de la Batem palma: „Iau decizii bune”

-Pentru ce decizie din viața ta ai bate palma cu tine însăți?

Acum doi ani am început să realizez o altfel de artă cu obiecte reciclate, alături de soțul meu. Această afacere a noastră se numește HandyMandy.

-Viața te-a pus în diferite situații. Când ai simțit că negociat cel mai puternic înainte de a bate palma?

ADVERTISEMENT

Nu resimt că am negociat puternic, acest gest îmi vine puternic. Când iau decizii bune, bat palma cu mine în aer.

-Batem palma că cel/cea mai bun/ă prieten/ă a ta te-ar descrie în 3 cuvinte așa….

Fericire, bunătate și entuziasm.

„Vreau să-mi fac petrecerea de nuntă în Piatra Craiului, afară, în natură”

-Azi poți bate palma pentru îndeplinirea celui mai mare vis al tău. Care este acela?

Vreau să-mi fac petrecerea de nuntă în Piatra Craiului, afară, în natură. Niciun invitat să nu fie nevoit să plătească la masă. Doar să ne distrăm… pe banii câștigați de la PRO TV (râde)!

ADVERTISEMENT

-Care sunt așteptările cu care intri în filmările pentru Batem Palma?

Să câștig cât mai mulți bani!

-La Batem Palma?, toți cei de acasă te vor putea cunoaște. Spune-ne de ce ar trebui ei să bată palma cu tine dacă te-ar întâlni!

Pentru că și eu aș bate palma cu fiecare dintre ei.

Ce ne-a spus Cosmin Seleși despre noul său proiect

„Batem palma” este cel  mai nou pariu al PRO TV pentru audiență, Cosmin Seleși intrând pe tronsonul orar în care Cabral a reușit să adună zilnic sute de mii de oameni în fața micilor ecrane, prezentând „Ce spun românii”. Despre această provocare, actorul a vorbit relativ recent în exclusivitate pentru FANATIK.

„Este altceva, este alt format. Este quiz show. Se întâmplă lucruri neprevăzute. Știi clar când începe, nu știi când se termină. Adică știi ca timing când se termină, dar nu știi ce se întâmplă în fiecare minut. Se poate schimba situația. O dată este sus, o dată este jos… și apoi te surprinde și zici: `băi, nu cred!`. Transmite și foarte multă emoție de multe feluri. Mie îmi place de mor.

Nu este doar un joc de noroc, este și intuiție, dar ce e fascinant este că se răstoarnă situația în emisiunea asta de patru sau cinci ori… așa”, a declarat Cosmin Seleși pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT