Life

Cosmin Seleși încă păstrează legătura cu cei de la Antena 1. Cum se descurcă cu mutarea la PRO TV

Cosmin Seleși a renunțat la Antena 1 după nouă ani de colaborare, iar ulterior a semnat cu cei de la PRO TV, fiind implicat acum într-un super proiect.
14.10.2022 | 16:48
Cosmin Selesi inca pastreaza legatura cu cei de la Antena 1 Cum se descurca cu mutarea la PRO TV
Cosmin Seleși va fi prezentatorul emisiunii ”Batem palma?” de la PRO TV. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pentru Cosmin Seleși, mutarea la Pro Tv nu a fost tocmai ușoară. Chiar el recunoaște că are emoții pentru noul său proiect, ”Batem Palma?”, însă este ceva normal, având în vedere aparițiile sale de până acum.

Cosmin Seleși, emoționat pentru show-ul ”Batem Palma?”

Cu toate astea, pentru că iubește ceea ce face, Cosmin Seleși reușește să își găsească energia de care are nevoie. Este mai mult decât încântat de formatul emisiunii pe care o va prezenta, dar și de emoțiile pe care publicul la va avea atunci când va fi în fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

”Da, am emoții. Dar îmi place foarte mult ceea ce fac. Este o nouă provocare și mă simt foarte bine. O să vedeți, e ceva… mamă, mamă! E un format foarte mișto și are atât de multă emoție… când spun “emoție”, mă refer la emoție de toate felurile. Îmi place proiectul, concurenții sunt senzaționali. Mă simt bine”, a mărturisit vedeta, pentru ciao.ro.

Nu i-a fost deloc greu să se acomodeze cu noii săi colegi de la Pro Tv. Cosmin Seleși, fostul partener de platou al Alinei Pușcaș de la ”Te cunosc de undeva” și-a făcut deja prieteni.

ADVERTISEMENT

Oamenii se poartă frumos cu el, sunt amabili, iar avantajul a fost că pe mulți îi cunoștea de ceva timp, având în vedere că activau în domenii apropiate. ”Da. Oamenii sunt drăguți, amabili, se poartă frumos. Cu o mare parte din echipă mă știam dinainte, am mai lucrat împreună. Nu cred că este vorba de acomodare, reacomodare. E bine. e normal”, a mai povestit el, pentru sursa citată.

Cosmin Seleși încă vorbește cu unii colegi de la Antena 1

Pentru că a colaborat aproape un deceniu cu cei de la Antena 1, Cosmin Seleși are încă persoane la care nu a renunțat. Cu unii foști colegi mai vorbește, având în vedere că prietenia există și dincolo de contrat.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la ”Te cunosc de undeva” reușește și să se împartă între viața profesională și cea personală. Pentru el, familia este extrem de importantă, motiv pentru care face tot posibilul ca măcar cina să o ia în compania celor dragi.

De asemenea, Cosmin Seleși are grijă să își organizeze timpul astfel încât să nu își neglijeze familia și știe foarte bine care îi sunt prioritățile.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine este foarte important ca măcar cina, de obicei, să fie în familie. Săracii ai mei, mă așteaptă, la orice oră termin și mâncăm împreună. Dar reușesc să mă împart. 

Îmi organizez timpul în așa fel încât să petrec și cu familia. Este importantă familia. Degeaba muncești de dimineața până seara și nu-ți vezi familia două luni… că n-ai făcut nimic. De ce ai muncit? Eu au nevoie de tine”, a mai povestit prezentatorul tv, pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT