Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Cine e super atacantul dorit de CFR Cluj: “Golgheter în Europa League!”. Video

CFR Cluj pregăteşte un transfer de răsunet în această iarnă, patronul Neluţu Varga dezvăluind că va veni un atacant argentinian cu goluri multe în Europa League.
04.11.2022 | 15:20
Exclusiv Cine e super atacantul dorit de CFR Cluj Golgheter in Europa League Video
Exclusiv. Cine e super atacantul dorit de CFR Cluj: “Golgheter în Europa League!”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană din Conference League după victoria obţinută în faţa celor de la Ballkani, scor 1-0. Ardelenii vor evolua în play-off, iar până acum şi-au asigurat peste şase milioane de euro din acest sezon european.

Cine e super atacantul dorit de CFR Cluj: “Golgheter în Europa League!”

Neluţu Varga are planuri mari pentru a doua parte a sezonului. Patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că vrea să aducă un atacant cu nume la CFR în pauza de iarnă:

ADVERTISEMENT

“În iarnă vom aduce niște întăriri pentru atac, vom aduce din extern, nu din țară. N-aș vrea să stric tranzacția. Este un atacant argentinian care joacă în Europa, e golgheter. Are vreo 15 goluri date în Europa League.

Nu pot să vă dau numele, vă respect foarte mult dar am pățit. M-a luat gura pe dinainte și am pierdut jucătorul. E într-o echipă de Europa League. Sunt trei vizați pe fază de atac, din extern. Din țară niciunul, să fiu sincer”, a spus Neluţu Varga.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS: 

Debeljuh revine la CFR Cluj abia în 2023: “Sistemul ofensiv vrem să îl întărim”

CFR Cluj a rămas încă din luna august fără Gabriel Debeljuh. Atacantul croat s-a accidentat în meciul din preliminarii cu Şahtior Soligorsk şi a suferit o operaţie după ruptura de ligamente încrucişate.

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că echipa are în plan să mai aducă un atacant, chiar dacă din ianuarie este aşteptată şi revenirea lui Debeljuh la antrenamente:

ADVERTISEMENT

“Avem în plan să aducem un atacant, lucrăm la asta. Vreau să apară pe site-ul clubului. Sistemul ofensiv vrem să îl întărim. Debeljuh am vorbit cu el, din ianuarie vine lângă noi”, a spus Cristi Balaj.

CFR Cluj, la 9 puncte de liderul Farul Constanţa

CFR Cluj va evolua în primăvara europeană din Conference League împotriva uneia dintre echipele clasate pe locul trei în Europa League. Dacă va trece de play-off, echipa lui Dan Petrescu se va califica în optimile competiţiei.

ADVERTISEMENT

Pe plan intern, CFR Cluj este pe locul 3, la 9 puncte de liderul Farul Constanţa. Patronul Neluţu Varga a dezvăluit că echipa lui Gică Hagi va fi principala contracandidată a ardelenilor la câştigarea titlului.

ADVERTISEMENT