Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Zeci de mii de euro pentru Debeljuh: “Am fost de acord!”

Gabriel Debeljuh stă pe bară de aproape trei luni după o accidentare gravă. Cei de la CFR nu au făcut rabat de la cheltuieli şi i-au oferit cele mai bune condiţii de recuperare.
04.11.2022 | 11:37
Exclusiv Zeci de mii de euro pentru Debeljuh Am fost de acord
Gabriel Debeljuh a fost operat după o ruptură a ligamentelor încrucişate. Sursa: Instagram CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Gabriel Debeljuh este una dintre pierderile grele suferite de CFR Cluj în debutul sezonului. Atacantul a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în luna august şi va lipsi până la anul din cauza acestei accidentări.

Zeci de mii de euro pentru Debeljuh: “Am fost de acord!”

La emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj, a declarat că CFR Cluj a aprobat operaţia atacantului în Italia, chiar dacă au fost cheltuieli de patru ori mai mari:

ADVERTISEMENT

“Noi am vrut ca Debeljuh să se opereze în România, el a preferat în Italia, la un doctor care l-a mai operat. Am aprobat chiar dacă au fost cheltuieli mai mari, 16.000 în străinătate față de 4.000 în România.

“Se află într-o clinică la Bologna unde ne costă 20.000 de euro recuperarea lui”

I s-a transmis înainte să plece să să stea liniștit, avea nevoie de sprijin mental, că vrem să prelungim contractul încă doi ani. Îi expiră în vară. Am spus că vom plăti costurile de operație și de recuperare.

ADVERTISEMENT

Se află într-o clinică la Bologna unde ne costă 20.000 de euro recuperarea lui. Propunerea noastră va fi mai mare decât ce a avut. Facem acest gest într-un moment în care avea nevoie de sprijinul clubului”, a spus Cristi Balaj.

VEZI VIDEO MAI JOS: 

CFR Cluj mai vrea un atacant: “Lucrăm la asta!”

Preşedintele campioanei României a dezvăluit că Debeljuh va reveni la antrenamente din luna ianuarie, însă CFR Cluj este în căutarea încă unui atacant:

ADVERTISEMENT

“Avem în plan să aducem un atacant, lucrăm la asta. Vreau să apară pe site-ul clubului. Sistemul ofensiv vrem să îl întărim. Debeljuh am vorbit cu el, din ianuarie vine lângă noi”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Echipa lui Dan Petrescu a încasat peste şase milioane de euro din Europa în acest sezon

CFR Cluj a dat lovitura după calificarea în primăvara europeană. Încasările din acest sezon al cupelor europene depăşesc şase milioane de euro, iar cu fiecare fază pe care o trec mai departe, ardelenii pot obţine sume mai mari.

ADVERTISEMENT

În faza play-off-ului din Conference League, CFR Cluj va întâlni echipele care încheie pe locul trei în grupa din Europa League, cel mai dificil adversar fiind Lazio Roma.

ADVERTISEMENT