Sport

Exclusiv. “Dacă nu-i bați, ce să cauți la titlu?”. Gigi Becali știe care e meciul capital pentru FCSB în lupta din SuperLiga. Video

Gigi Becali a explicat într-o conferință de presă că victoria în următoarea etapă, cu Farul, este vitală pentru FCSB în lupta la titlu în SuperLiga.
11.04.2023 | 08:27
Exclusiv Daca nui bati ce sa cauti la titlu Gigi Becali stie care e meciul capital pentru FCSB in lupta din SuperLiga Video
FCSB a pierdut ambele confruntări cu Farul din sezonul regular și așteaptă revanșa în play-off. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a terminat la egalitate pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a 3-a din play-off. Formația lui Gigi Becali a fost condusă la pauză, dar a salvat un punct prin reușita lui Florinel Coman, care a executat superb o lovitură liberă. Farul, în schimb, a mai făcut un pas spre titlu după 3-2 cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali, presiune înainte de următorul meci al FCSB: “Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu”

În cadrul unei conferințe de presă ad-hoc, din mașină, Gigi Becali a vorbit despre remiza din Gruia, despre care spune că nu l-a supărat. Recunoaște, în schimb, că un eșec pe terenul campioanei CFR Cluj ar fi echivalat cu pierderea șanselor la titlu. Cu un punct scos, în schimb, FCSB ar fi acum nevoită să ia trei puncte cu Farul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali le-a transmis jucătorilor săi că pentru a demonstra că formează o echipă mare trebuie să câștige meciul crucial în lupta la titlu. A dat exemplu lui Manchester City, care mereu obține rezultatele dorite atunci când joacă sub presiune. Remiza ar păstra ceva șanse la titlu, dar mici, mai crede Becali.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu! Dacă faci un egal, să zicem că mai ai un meci. Ați văzut la City cu nu știu cine, 3-1, 4-0. Ai valoare câștigi meciurile astea. Când este meci decisiv trebuie să le dai 2-3 în plus, să anulezi orice fel de risc.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță marele obiectiv al FCSB: “O să vadă domnul Balint că la toamnă o să fim în grupele Champions League”

Dacă nu, ce să mai căutăm. Mă las de fotbal și îmi iau și bani. Ești exclus dacă nu bați acum. Dacă nu dădeam gol, eram gata, la revedere! Valoarea e esențială și decisivă! O să vedeți că ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor!

O să vadă domnul Balint că la toamnă o să fim în grupele Champions League”, a declarat Gigi Becali într-o conferință de presă pe care susținut-o, din mașină, în fața palatului său din Aleea Alexandru. FCSB – Farul se joacă luni, 17 aprilie, pe Arena Națională, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut ambele partide cu Farul din sezonul regular. Pe 31 august, formația lui Gheorghe Hagi se impunea la Ovidiu cu 3-1, la capătul unei partide în care FCSB a fost clar dominată de elevii lui Gheorghe Hagi. Pe 29 ianuarie, pe Arena Națională, FCSB a condus mare parte din meci, dar s-a văzut învinsă, scor 2-3, după două goluri marcate în prelungiri de “marinari”.

FCSB are de recuperat un deficit de cinci puncte față de liderul Farul. Îi înfruntă pe constănțeni în următoarea etapă

Farul Constanța este pe primul loc în SuperLiga după trei etape disputate în play-off, cu 39 de puncte. CFR Cluj este echipa clasată pe locul 2, cu 35 de puncte, în vreme ce FCSB este pe locul 3, cu 34 de puncte. Universitatea Craiova, locul 4, are 29 de puncte, iar Rapid este pe 5 cu 28. Sepsi e ultima din play-off, 21 de puncte. Sepsi – Rapid, luni de la 20:30, este ultimul duel din play-off.

ADVERTISEMENT

În etapa a 3-a din play-off, FCSB – Farul se anunță cel mai important duel în lupta pentru titlu. CFR Cluj ar avea o partidă aparent mai ușoară și ar putea să bifeze primul succes din această fază a competiției, pe propriul teren, cu Sepsi. Iar Universitatea Craiova are meci pe propriul teren, contra Rapidului.


  • 1,85 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT