Sport

„Praf!” Gigi Becali n-a iertat două „perle” de la FCSB. „Acolo e problema noastră”. Ce a spus despre revenirea lui Chipciu

Gigi Becali i-a făcut praf pe David Miculescu și Andrei Cordea după CFR Cluj - FCSB 1-1. Ce a spus despre întoarcerea lui Alex Chipciu la FCSB.
10.04.2023 | 13:42
Praf Gigi Becali na iertat doua perle de la FCSB Acolo e problema noastra Ce a spus despre revenirea lui Chipciu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu i-a iertat pe David Miculescu și Andrei Cordea și consideră că FCSB are probleme mari cu postul de mijlocaș dreapta, ceea ce ar putea să-i coste titlul.

Gigi Becali, îngrijorat: „Singura problemă a noastră e pe partea dreaptă”

Patronul FCSB consideră că punctul nevralgic al vicecampioanei este la nivelul mijlocașilor dreapta: „Singura problemă a noastră e partea dreaptă. Ce să facem? N-avem. L-am încercat și pe Radaslavescu aseară. Avem doi din care nu facem unul. Și David și Cordea.

ADVERTISEMENT

Bagi pe unul o repriză și ăla varză și ăla praf! Nu știm de ce cad. Întrebați-l pe el. E praf definitiv! În Miculescu încă mai am încredere că e tânăr. El a mai mișcat. Când a intrat Cordea, varză, praf și pulbere! S-a dus”, a fost discursul dur al lui Gigi Becali.

VIDEO MAI JOS: 

Deși s-a vorbit despre revenirea lui Alexandru Chipciu la FCSB, Gigi Becali a avut o reacție sugestivă când a fost întrebat despre jucătorul lui U Cluj: „Nu. Nu se pune problema”.

ADVERTISEMENT

Becali și-a îndreptat atenția și asupra meciului cu liderul din SuperLiga, decisiv pentru FCSB: „Dacă nu o bați pe Farul pe Național Arena, ce pretenții să ai la titlu? Farul e o echipă care are un motivator, un păstor, care le spune mereu că sunt cei mai buni.

Nu știu ce le zice, dar le-a intrat în cap că sunt cei mai buni. Deci atâta le spune: ‘Voi sunteți cei mai buni!’, l-a lăudat Becali pe finul său, care și-a dezvăluit secretul succesului la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali promite că va merge la echipă înainte de meciul cu Farul: „O să mă duc și o să le zic să înțeleagă”

Becali vrea să adopte și el această tactică la FCSB, chiar împotriva „marinarilor”: „Așa trebuie și eu să mă duc să le spun, dar n-am timp: ‘Bă, voi sunteți cei mai buni! Voi sunteți cei mai buni!’. Asta o să trebuiască să fac eu! O să mă duc și eu acum înainte de meci și o să le zic să înțeleagă că sunt cei mai buni și nu mai intre cu frică pe teren. Că au avut emoții”.

FANATIK a anunțat că Adrian Șut va fi titular împotriva lui CFR Cluj, însă mijlocașul nu a avut o evoluție apreciată. Gigi Becali a explicat mesajul: „A fost Șut, dirijorul, care nu era în apele lui și a jucat cu infiltrații…”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a acuzat și absența lui Malcom Edjouma, unul dintre cei mai în formă jucători ai FCSB la ultimele meciuri: „N-a mai fost Edjouma, care din cauză că nu mănâncă, că nu știu ce Ramadam ține, și a mâncat nu știu ce pe urmă și a făcut toxinfecție alimentară”. 


  • 2,67 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT