Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Dănuț Lupu, verdict surprinzător în privința șanselor lui Dinamo de promovare în SuperLigă după victoria de la Galați. „Eu așa cred”. Video

Dănuț Lupu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo, nu crede că echipa lui Ovidiu Burcă are șanse reale la promovarea directă în SuperLiga.
12.05.2023 | 11:35
Exclusiv Danut Lupu verdict surprinzator in privinta sanselor lui Dinamo de promovare in SuperLiga dupa victoria de la Galati Eu asa cred Video
Exclusiv. Dănuț Lupu, verdict surprinzător în privința șanselor lui Dinamo de promovare în SuperLigă după victoria de la Galați. „Eu așa cred. Video
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu nu e entuziasmat de victoria lui Dinamo cu Oțelul Galați și e de părere că „alb-roșii” sunt mai echipă decât moldovenii lui Dorinel Munteanu. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-au analizat șansele „câinilor” la promovarea directă.

Dănuț Lupu, critici pentru jucătorii celor de la Oțelul Galați: „Ei au ajuns printr-o minune să se bată la promovare”

Dănuț Lupu consideră normală victoria lui Dinamo de la Galați: „Nu cred că e surprinzătoare victoria. După meciul din tur în care au câștigat cu 3-0, eu nu mi-am făcut niciun fel de problemă. Mai ales că știu și atmosfera de la Galați și ce se întâmplă acolo. Ei au ajuns printr-o minune să se bată pentru promovare. Ei n-au avut niciodată în plan așa ceva. 

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI

Jucători fricoși, cu teamă, care n-au experiența necesară. Nu că Dinamo ar avea. I-a lăsat însă să joace foarte mult, cu toate că Oțelul are un jucător foarte dur acasă. Nu le-a ieșit, au luat gol foarte repede și dup-aia a fost foarte ușor de jucat”.

Fostul mare fotbalist e de părere că dinamoviștii nu trebuie să își facă iluzii: „Mă bucur pentru cei de la Dinamo. Dacă ne luăm după meciurile directe, Dinamo merita să promoveze. E o echipă mai bună ca Oțelul. Ce minune? Să nu mai joace Oțelul niciun meci! Au un meci foarte ușor Oțelul cu Dej. În meciurile Steaua – Dinamo nu contează locurile în clasament. Dinamo nu a câștigat campionatul foarte mulți ani, dar pe Steaua i-a încurcat mereu”, a mai spus Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Robert Niță nici el nu crede în șansele lui Dinamo: „Nu se pune problema”

Robert Niță consideră că Oțelul e ca și promovată în SuperLiga: „Eu nu cred că Dinamo poate promova. Nu cred că se pune problema în momentul de față ca Dinamo să obțină mai multe puncte decât Galațiul. Ei să se încurce în două meciuri și Dinamo să câștige ambele. Dorinel nu pierde ultimul meci acasă nici dacă intră el în teren!

Dacă ne uităm strict la rezultatele directe și la jocul din ultimele etape, Dinamo e o echipă serioasă. Echipele astea sunt creația antrenorului, iar agresivitatea și combativitatea celor de la Oțelul e 100% marca Dorinel Munteanu”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici propune un scenariu spectaculos pe final de campionat: „O să îi bată și pe CSA Steaua la ce degringoladă e acolo. E o echipă mai bună ca Oțelul și meritau să promoveze. Dinamo o să promoveze direct! Eu am văzut meciurile lui Oțelul. Fi-ți, mă, serioși cu Oțelul vostru! Lăsați-mă în pace!”.

CSA Steaua i-a încurcat și pe Dinamo și pe Oțelul: „Nu ar trebui să fie în play-off”

Bănel Nicoliță aduce în discuție subiectul CSA Steaua: „O echipă care nu are drept de promovare nu ar trebui să fie în play-off. I-a încurcat pe toți! Dup-aia joacă cu ăia mai tare, cu ăia mai ușor, cum au interes. Bagi locul 7 și la revedere!”. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță îl completează și el: „O să înțeleagă lumea că avem ceva cu CSA-ul. Și Unirea Dej e în aceeași situație. Dejul printr-o împrejurare fericită și niște rezultate indirecte pot fi pe unul dintre locurile de baraj, iar ei nu au licența pentru prima divizie. E un campionat în care echipele care n-au nicio treabă și nu pot promova, decid ierarhia.

Decât ca Dinamo să promoveze anul ăsta, când ei încă mai caută doi-trei inși cu bani… Din punct de vedere juridic nici la ei nu e clar. Nu pot să facă nici transferuri. Una e să vezi Mioveni – Rapid și alta un derby cu Dinamo”.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT