Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. De ce a plecat Leo Strizu de la FCSB. „La cum îl știu, se ducea să-l bată pe Meme! E smardoi! Dar are respect pentru Teia și Gigi” Video

Vivi Răchită a comentat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI plecarea lui Leo Strizu de la FCSB. Spune că s-ar fi așteptat ca antrenorul să reacționeze și mai dur.
03.03.2023 | 11:28
Exclusiv De ce a plecat Leo Strizu de la FCSB La cum il stiu se ducea sal bata pe Meme E smardoi Dar are respect pentru Teia si Gigi Video
Leo Strizu a plecat de la FCSB din cauza tratamentului umilitor la care era supus de Mihai Stoica. Sursă foto: Colaj Fanatik / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Leo Strizu și-a anunțat joi seară, după meciul cu Petrolul, demisia de la FCSB. Deținătorul de licență al clubului lui Gigi Becali nu a mai suportat umilințele la care era supus constant și a decis să renunțe. Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA și numele succesorului. Cezar Ionescu, fost secund al lui Strizu la FCSB 2, este pregătit să preia funcția de antrenor în acte.

Valeriu Răchită, uimit de umilințele la care Leo Strizu a fost supus în ultima perioadă la FCSB: “Nu credeam că se poate ajunge atât de jos”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Valeriu Răchită a comentat situația de la FCSB și  declarațiile lui Leo Strizu care a spus că a fost sabotat constant de o persoană din cadrul clubului. Mihai Stoica este persoana la care făcea referire, cel care era deranjat de apropierea lui Strizu de Becali și de Teia Sponte.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Pe mine m-a luat prin surprindere numirea lui, am vorbit cu el. I-am urat și baftă. Știam unde se duce și ce este acolo, dar nu credeam că se poate ajunge atât de jos din punct de vedere al comportamentului față de Leo Strizu, un fotbalist important al României.

Un băiat extraordinar, pe care eu l-am prin la Steaua în 2003-2005. Prieten cu Teia Sponte, cum să-l umilești în halul ăsta? Nu e primul antrenor peste care se bagă Meme. Mai sunt antrenori care au spus că aveau un ghimpe în coastă, că aveau probleme din punct de vedere al relaționării cu patronul clubului.

ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită se aștepta ca Leo Strizu să îl aplice o corecție fizică lui Mihai Stoica pentru umilințele la care a fost supus. De ce s-a abținut fostul antrenor al FCSB

Mă bucur că se întâmplă asta, pentru că poate antrenorii revin la meseria pe care au îmbrățișat-o. Nu poți să te duci ca sclavete să stai în fața unei tablete și să faci ce îți apare pe tabletă. Dacă aș fi în locul lor, nu m-aș mai uita în oglindă dimineața. Cum să mă duc la un loc de muncă și să nu am niciun cuvânt de spus, să fiu umilit.

Să nu îl lași să intre pe terenul de antrenament? Să nu îl iei în cantonament? Pe antrenor! Ce e asta? Până la urmă, Strizu este un nume. Este acolo de 20 de ani. E un om prea bun pentru ce se întâmplă acolo. Eu cred că dacă era Leo cel pe care îl știam, persoana despre care vorbește își schimba fizionomia.

ADVERTISEMENT

La cum îl știu eu pe Leo, se ducea să îl bată pe Meme. Sigur! Din respect pentru Teia și Gigi nu a sărit calul. Leo era băiat de oraș, și smardoi și fotbalist și de toate. La ce umilință la supus… câteodată nu mai reziști”, a declarat Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță, nedumerit în privința luptelor interne de la FCSB: “De unde frica asta pentru influența pe care ar fi putut-o avea Leo Strizu”

Influencerul Robert Niță a comentat și el situația de la FCSB la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: E deranjant și degradant pentru Leo, și eu îl cunosc. Este un băiat care nu a deranjat pe nimeni. Nu poți să te comporți așa cu un om care nu știe unde se duce, știe care este rolul lui. Și face toate astea pentru a ajuta clubul. Nu poți să îi interzici să intre în vestiar, să intre pe teren. Nu înțeleg de unde frica asta pentru influența pe care ar fi putut-o avea Leo Strizu. 

ADVERTISEMENT

Primăvara începe perfect pentru iubitorii fotbalului! Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT