Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici anunță noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali a găsit înlocuitor după plecarea lui Leo Strizu. Video exclusiv

Leo Strizu și-a dat demisia din funcția de antrenor la FCSB, iar Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA numele tehnicianului pe care l-a ales Gigi Becali.
03.03.2023 | 10:35
Horia Ivanovici anunta noul antrenor de la FCSB Gigi Becali a gasit inlocuitor dupa plecarea lui Leo Strizu Video exclusiv
Leo Strizu și-a dat demisia din funcția de antrenor la FCSB, iar Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA numele tehnicianului pe care l-a ales Gigi Becali. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Leo Strizu a spus după victoria cu Petrolul că și-a făcut datoria de când a preluat postul de antrenor al ”roș-albaștrilor”, însă consideră că este cel mai bine ca el să nu mai continue la vicecampioana României.

Gigi Becali a ales noul antrenor de la FCSB

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate că noul antrenor ales de Gigi Becali după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB, este Corneliu Ionescu, zis ”Bulgaru”.

ADVERTISEMENT

”Din informațiile FANATIK, în locul lui Leo Strizu, aproape sigur, nu spun 100%, zic 90%, noul tehnician pe bancă al FCSB-ului va fi Corneliu Ionescu, zis și ‘Bulgaru’, fost jucător pe la Rocar și Sportul Studențesc, fostul secund al lui Strizu de la FCSB 2 și șeful Centrului de copii și juniori după plecarea lui Bebe Alexe la FRF”, a anunțat Horia Ivanovici.

”Se pare că Gigi Becali și-a dat ok-ul și va fi anunțat că va sta pe bancă, că va fi antrenorul FCSB-ului. Cum ar veni, unul dintre tehnicienii aflați în linia a doua sau chiar a treia sau chiar a patra. Corneliu Ionescu vine pe baza licenței PRO pe care o are, iar Pintilii își va vedea de treabă, Gigi Becali va face echipa în continuare de la el de acasă sau de la Palat.

ADVERTISEMENT

Mare lucru până la urmă nu o să se întâmple. Una peste alta, va fi o nouă soluție amatoristică, pompieristică, doar pentru ca FCSB-ul să meargă înainte legal. Va fi anunțat astăzi sau mâine că a preluat banca tehnică a FCSB-ului.

Nu Protasov, nu Olăroiu, nu Reghecampf, nu Emerich Ienei, nu Țiți Dumitriu, nu Anghel Iordănescu, domnul Corneliu Ionescu, alias ‘Bulgaru’, noul tehnician al echipei celei mai titrate și cu cei mai mulți suporteri din România”, a mai spus Horia Ivanovici, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

De ce a picat varianta Croitoru

Gigi Becali a analizat situația după decizia lui Leo Strizu de a pleca și a decis să-l numească pe Corneliu Ionescu, însă FANATIK a aflat că finanțatorul FCSB a mai avut o variantă. Este vorba de Marius Croitoru, antrenor aflat sub contract cu FC Argeș.

Dorit de mai mult timp la vicecampioana României, Croitoru nu are nici el licență, însă ar fi venit cu tot staff-ul său, iar cel care ar fi fost trecut ca antrenor principal era secundul Marin Dună, cel care deține licență PRO.

ADVERTISEMENT

Însă, varianta a căzut pentru că Marius Croitoru nu are drept să mai stea pe banca tehnică a vreunei echipe în acest sezon. Fostul antrenor de la FC Botoșani are deja la activ două formații în actuala stagiune, FC U Craiova și FC Argeș, iar regulamentele nu i-ar fi permis o a treia echipă.

Mihai Stoica, motivul plecării lui Strizu?

Dacă la flash-interviul de după meciul FCSB – Petrolul 4-1 a anunțat sec că-și dă demisia din motive personale, Leo Strizu a fost mult mai virulent la conferința de presă. El a acuzat o persoană din cadrul clubului că l-a sabotat în permanență și că a fost deranjat de poziția pe care o ocupa la echipă încă din momentul numirii.

Deși nu a oferit detalii despre persoana care l-a sabotat la FCSB, toate indiciile ar duce către managerul general Mihai Stoica. Iar ultima decizie luată de MM, de a nu sta pe bancă lângă Strizu după suspendarea lui Pintilii, pare a da și mai mult adevăr zvonurilor. E greu de crezut că o altă persoană din club, cu o importanță mai mică decât a lui Mihai Stoica, gen Marius Ianuli, ar fi putut avea o asemenea atitudine.

Foste glorii ale fotbalului românesc au glumit pe seama deciziei lui Leo Strizu de a pleca de pe banca tehnică a celor de la FCSB. Dacă Helmuth Duckadam a vorbit despre faptul că nu sunt mulți antrenori care să mai vină să lucreze cu Gigi Becali, Basarab Panduru crede că sunt încă mulți doritori.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT