Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. De ce nu a ajuns Juan Bauza la FCSB. „Cum de nu l-au văzut la Csikszereda? Gigi Becali se uită doar la Botoșani, nu la Liga 2!” Video

Alin Buzărin a oferit la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care Gigi Becali a ajuns în situația de a fi nevoit să plătească o sumă consistentă pentru a-l aduce pe Bauza la FCSB.
16.03.2023 | 00:30
Exclusiv De ce nu a ajuns Juan Bauza la FCSB Cum de nu lau vazut la Csikszereda Gigi Becali se uita doar la Botosani nu la Liga 2 Video
De ce nu a ajuns Juan Bauza la FCSB. „Cum de nu l-au văzut la Csikszereda Gigi Becali se uită doar la Botoșani, nu la liga 2!”
ADVERTISEMENT

Juan Bauza este unul dintre preferații lui Gigi Becali din SuperLiga. Patronul FCSB a declarat încă din toamnă că și-ar dori să-l transfere, însă mutarea pare să nu mai fie plauzibilă.

Motivul pentru care Gigi Becali a ratat șansa de a-l avea la FCSB pe Juan Bauza

Juan Bauza joacă la FC U Craiova din 2021. An în care a sosit de la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc în schimbul a 200 de mii de euro. Însă, după prestațiile sale bune din prima parte a acestui sezon din SuperLiga cota sa a explodat.

ADVERTISEMENT

De altfel, pentru a se asigura că jucătorul nu va ajunge la o rivală de pe plan intern, Adrian Mititelu i-a prelungit contractul până în 2025. Și i-a fixat o clauză de reziliere uriașă: 8 milioane de euro.

În condițiile date, este limpede, dorința lui Gigi Becali mai poate deveni realitate doar dacă Mititelu se răzgândește. Și aceasta pentru că patronul FCSB l-a remarcat prea târziu.

ADVERTISEMENT

”Bauza este un jucător pe care eu îl știu de patru ani de zile. Cum nu l-a văzut nimeni? Eu l-am remarcat la Csikszereda. De ce să-l cumperi acum, tu, FCSB, de la Craiova, cu 3 milioane”, s-a întrebat, retoric, Vivi Răchită, aflat în studioul FANATIK SUPERLIGA.

O minge ridicată la fileu pentru Alin Buzărin, care i-a oferit răspunsul. Cei care au văzut potențialul mijlocașului argentinian s-au numărat printre adversarele lui în liga secundă.

ADVERTISEMENT

”Pentru că Gigi nu se uită la liga a doua. El se uită la Botoșani, la astea (n.r. echipe din primul eșalon). Gigi nu cumpără de afară decât la recomandări ultra-speciale.  

Și, revin, acelea sunt meciurile la care el se uită, Botoșani, astea. Dacă nu vine de la Botoșani, nu e bun. Toate echipele mai vin cu câte un străin. Nu la FCSB. Nu face parte din aria lui.

ADVERTISEMENT

Dican urmează. Categoric. Este under și este căpitan, acesta urmează. S-ar putea să mai urmeze cel cu părul mare, dar nu-i place lui Gigi. Cum îl cheamă…Zabou.

În rest ce să mai iei de-acolo? Pe Patache și pe Țigănașu? Au cinci mii de ani. Mihai Roman I și II. Primul are 40 de ani. Asta este aria de selecție.

VEZI VIDEO MAI JOS

”Dacă vrei să treci de Lazio, trebuie să dai 2-3 milioane de euro”

Eu zic că nu este în regulă nici ce face CFR peste tot. Că vii cu Jo, să vedem dacă încape pe ușa de la vestiar. Pe de altă parte tu vrei să bați pe Lazio.

Noi toți am plâns, CFR nu a contat cu Lazio în meciul tur. Dar aria ta de selecție sunt echipele mult mai slabe decât tine, cu care tu ai jucat în Europa. A se vedea Boateng, de la KuPS, Krasniqi, de la Ballkani.

Noi trebuie să jucăm cu unii, să ne sară-n ochi și să spunem hai să-l luăm la noi. Dacă vrei să treci de Lazio trebuie să dai 2-3 milioane de euro. Gigi a dat 2-3 milioane pe Coman. 

Și scouteri. Uite, cum a fost Dayro Moreno. Cine știa de el? L-au adus, l-au găsit unii. Celălalt, cu părul mare. Toja. L-au găsit. Se uita și MM (n.r. Mihai Stoica, managerul general). 

Așa l-a găsit pe Arlauskis. Era la Urziceni. Înțeleg că s-a dus după alt jucător, în Lituania, la under 21. Și l-a văzut pe el, l-a luat la echipă”, a spus Alin Buzărin.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT