Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. De ce nu s-a întors Dan Petrescu cu echipa la Cluj: „I-a fost frică! A trecut prin multe”

Dan Petrescu a fost singurul om de la CFR Cluj care nu s-a întors cu avionul după înfrângerea cu Rapid. Cristi Balaj a dezvăluit motivul la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
31.10.2022 | 12:27
Exclusiv De ce nu sa intors Dan Petrescu cu echipa la Cluj Ia fost frica A trecut prin multe
Exclusiv. De ce nu s-a întors Dan Petrescu cu avionul la Cluj după eșecul cu Rapid: „A avut multe întâmplări, pe care trebuie să le povestească”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Seara de duminică, 30 octombrie, a fost una neagră pentru Dan Petrescu. În Giulești, CFR Cluj a pierdut al doilea meci la rând, 1-2 cu Rapid, după 0-3 cu Sivasspor, dar și pe Yuri Matias, care ar putea lipsi o perioadă îndelungată de pe gazon. Mai mult, antrenorul campioanei a preferat să se întoarcă în autocar la Cluj. Președintele Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre fobia „Bursucului” în ceea ce privește zborul cu avionul.

Dan Petrescu s-a întors la Cluj cu autocarul după Rapid – CFR Cluj 2-1! „Nu se simte comfortabil când călătorește cu avionul”

Președintele lui CFR Cluj a dezvăluit că Dan Petrescu s-a întors cu autocarul la Cluj, în timp ce fotbaliștii și staff-ul au călătorit cu avionul.

ADVERTISEMENT

„Bursucul” se teme să zboare, mai ales după experiențele pe care le-a trăit atunci când a antrenat în străinătate. Actualul tehnician al campioanei României a pregătit formații din Polonia, Rusia, Qatar, China și Turcia.

„Nu e vorba de superstiții. Dan Petrescu nu se simte comfortabil când călătorește cu avionul. A avut multe întâmplări, pe care el trebuie să le povestească, călătorind prin China, prin Rusia, pe unde a mai fost. Mie mi-a povestit de ele, numai că nu vreau să ascult asemenea povești.

ADVERTISEMENT

Lui nu îi place să zboare cu avionul, mai ales când are avioane cu elice, care sunt mai sigure decât celălalte din ce am înțeles. El cu șoferul au fost în autocar.

Jucătorii au venit cu avionul. La capitolul condiții, cu sprijinul patronului, căruia de câte ori îi solicităm ceva care ajută fotbaliștii, echipa, de fiecare dată a răspuns pozitiv”, a declarat Cristi Balaj în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Lui Neluțu Varga i s-a făcut rău după înfrângerea din Giulești: „Nu mă simt bine. VAR s-a transformat într-un sistem de furt calificat!”

Dan Petrescu nu a fost singurul care nu s-a simțit bine după Rapid – CFR Cluj 2-1. Cardiac, patronul Neluțu Varga a acuzat stări de rău în urma eșecului din Giulești.

Boss-ul campioanei en-titre a avut un mesaj dur la adresa arbitrajului la emisiuneea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Nu mă simt deloc bine. Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine. Cert este că m-am supărat foarte tare aseară, pentru că ne-au făcut foarte, foarte tare, pe față”, a fost prima reacție a patronului lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT