Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Yuri Matias, out 4 luni?! Care e situaţia fundaşului brazilian după accidentarea din Rapid – CFR Cluj 2-1

Yuri Matias s-a accidentat în derby-ul Rapid - CFR Cluj 2-1 și ar putea lipsi o perioadă lungă de pe gazon. Cristi Balaj a dezvăluit posibilul verdict în cazul brazilianului.
31.10.2022 | 11:32
Exclusiv Yuri Matias out 4 luni Care e situatia fundasului brazilian dupa accidentarea din Rapid  CFR Cluj 21
Exclusiv. Verdict crunt pentru Yuri Matias?! Cât poate lipsi de pe gazon după accidentarea din Rapid - CFR Cluj 2-1. FOTO Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut derby-ul din Giulești, scor 1-2, cu Rapid, dar l-a pierdut și pe Yuri Matias. Stoperul brazilian s-a accidentat și a fost înlocuit de Dan Petrescu în minutul 43. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, președintele campioanei României, Cristi Balaj, a dezvăluit că anul 2022 ar putea fi încheiat pentru fundașul în vârstă de 27 de ani.

Yuri Matias ar putea lipsi o perioadă lungă de pe gazon. Brazilianul s-a accidentat la umăr în Rapid – CFR Cluj 2-1

Yuri a fost implicat direct în faza primului gol marcat de giuleșteni. Ardelenii au acuzat vehement arbitrajul lui Cătălin Popa, printre decizii, faptul că nu s-a acordat fault la stoperul brazilian, care ar fi fost împins de Luckassen, înaintea coliziunii dintre vârful olandez și portarul Scuffet.

ADVERTISEMENT

„Așteptăm radiografia. Va face un RMN, îl doare foarte tare umărul. Eu am suferit ceva asemănător și am stat 4 luni până mi s-a prins mie.

Sper că nu e aceeași problemă sau același nivel, ce am avut eu. El avea mâna imobilizată. Îl durea și când respira aseară”, a dezvăluit Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dezvăluirile din FANATIK l-au afectat pe Yuri

Cristi Balaj a dezvăluit și că Yuri Matias nu a fost în cea mai bună stare psihică după dezvăluirile făcute în exclusivitate de FANATIK, chiar înainte de Rapid – CFR Cluj 2-1.

Site-ul nostru a făcut publice capturile conversației dintre stoperul brazilian și Bogdan Pătrașcu, „secundul” lui Adrian Mutu, în care jucătorul CFR-ului cerea să fie luat la Rapid.

ADVERTISEMENT

„L-au afectat pentru că el le-a trimis cu mult timp în urmă. De la el nu au apărut informațiile, s-a nimerit să apară chiar înaintea jocului, între timp el s-a integrat foarte bine. El este cel care a dat gol cu Rapid, despre e vorbim, câștigat cu 1-0, acasă.

Eu apucasem să vorbesc despre el să spun că am încredere în el, în profesionalismul lui, pentru că îl cunosc. Yuri, care, ulterior acestor mesaje, a dat gol cu Rapid și a câștigat cu 1-0”, a adăugat președintele campioanei României.

ADVERTISEMENT

Yuri Matias joacă la CFR Cluj din iarna lui 2022, când ardelenii au plătit 100 de mii de euro pentru transferul său de la Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT