Life

Dezvăluiri din culisele celui mai aprig scandal de la Bravo, ai Stil! Celebrities!: „Tonciu face tot posibilul să o dea afară pe Roxana Nemeș. Au fost la un pas de bătaie”

30.09.2020 | 17:36
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat detalii picante despre cel mai urmărit show de modă din România, unde printre concurente se află și Andreea Tonciu, dar și rivala ei, Roxana Nemeș.

Cele două n-au avut nimic de împărțit până în momentul competiției, însă de când au ajuns în același platou de televiziune, artista și fosta asistentă tv se ceartă fără oprire.

ADVERTISEMENT

Jignirile, amenințările, ba chiar să fie la un pas de bătaie n-au lipsit din nicio ediție Bravo, ai Stil! Celebrities!.

Andreea Tonciu încearcă să o saboteze pe Roxana Nemeș, cu gândul că aceasta va părăsi competiția

andreea tonciu
Andreea Tonciu, scandal la Bravo, ai stil. Foto: capturi Kanal D

Roxana Nemeș se bucură de admirația publicului și a juraților, însă nu și a colegei sale de competiție, Andreea Tonciu, care face crize de isterie atât la tv, cât și în culise. Când nu sunt filmate, cele două concurente își adresează cuvinte grele, iar fosta asistentă tv chiar face eforturi uriașe să o facă pe artistă să renunțe la emisiunea care desemnează cea mai stilată femeie din România.

ADVERTISEMENT

„Andreea nu o suportă pe Roxana, nu crede în ea ca om, o consideră o mincinoasă și face tot posibilul să o dea afară, de asta și face scandal în fiecare ediție și se ia de ea în orice moment. Așteaptă ca Roxana să spună stop, vrea să o umilească, să o facă să plângă, să renunțe din cauza stresului. A vrut chiar să o și bată, dar au calmat-o celelalte colege. În culise se întâmplă multe lucruri, iar producătorii nu se bagă prea mult, le lasă să se certe ca la ușa cortului.”, a declarat o sursă apropiată show-ului de la Kanal D, pentru FANATIK.

Pe de altă parte, Roxana Nemeș privește amuzată întreaga situație, deși are momente în care clachează și spune că nu mai poate, căci stresul din competiție este enorm, mai ales că fiecare zi de filmări este un scandal continuu. „Deși este mereu atacată de Andreea, Roxana se ine tare pe poziții, iar uneori chiar este amuzată de comportamentul ei, nu înțelege de unde vine toată furia asta. Nu cedează și vrea să-i demonstreze că va rămâne acolo.”, a mai sursa apropiată de concurentele din emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT