Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Doamne, ce ranchiunos. Incredibil!”. Robert Niță s-a crucit când l-a auzit pe Răchită în dialog cu Balaj. Video

Robert Niță, reacție amuzantă în timpul dialogului dintre Cristi Balaj și Vivi Răchită. Cum a continuat discuția.
06.04.2023 | 21:45
Exclusiv Doamne ce ranchiunos Incredibil Robert Nita sa crucit cand la auzit pe Rachita in dialog cu Balaj Video
Dialog savuros între Vivi Răchită, Robert Niță și Cristi Balaj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță l-a șicanat pe Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA, după dialogul cu președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj.

Dialog savuros la Fanatik Superliga cu Vivi Răchită, Cristi Balaj, Robert Niță și Marian Aliuță

Vivi Răchită l-a tachinat pe Cristi Balaj în direct și i-a adus aminte cum l-a pedepsit la un meci Alba Iulia – Steaua: „Voiam să-i aduc aminte domnului Balaj că și între noi există o relație de respect, chiar dacă mi-a dat un cartonaș galben acum 20 de ani…”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Robert Niță a avut o reacție genială: „Doamne ce ranchiunos! Incredibil!”, s-a amuzat rapidistul. Răchită a continuat: „La Alba Iulia, când am bătut o lovitură liberă înainte de fluierul arbitrului. Chiar atunci se dăduse acea regulă că dacă bați înainte de fluierul arbitrului îți dă cartonaș galben. Era de câteva săptămâni regula”.

Cristi Balaj i-a făcut jocul lui Vivi Răchită: „Păi și îl meritai! L-ai primit regulamentar”. Fostul fotbalist nu e însă de acord: „Ideea e că mă grăbeam. I-am prins cu pantalonii în vine pe cei de la Alba Iulia. Erau cu spatele, nu erau atenți și am bătut repede”, a spus fostul arbitru, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj: „Ai ratat, de-asta te-am pus să repeți! Ți-am dat oportunitatea să dai gol”

Cristi Balaj a avut și el o replică savuroasă: „Vivi, dădusei gol? Că ai ratat, de-asta te-am pus să repeți! Ți-am dat oportunitatea să dai gol”. Marian Aliuță a intervenit și el: „Mai avea și chestia că dacă erau doi-trei lângă mine, sare peste și dădea la altcineva”.

Robert Niță a continuat apoi în stilul său caracteristic: „Dacă era după ratări din lovituri libere și cartonașe galbene, stătea numai suspendat Vivi!”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu a rămas însă dator:„Auzi, Cristi? Lasă că e Robert rapidistul aici. Am dat gol din penalty când trebuia. În 1995, la finala Cupei!”.

Fostul atacant însă tot nu s-a lăsat: „Bine, mai sunt și minuni, Cristi!”. „Sunteți oameni faini!”, a concluzionat președintele lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT