Sport

Exclusiv. Dragomir îi propune lui Edi Iordănescu patru titulari din SuperLiga. Doi dintre ei au sub 20 de ani: „Nu am avut de-ăștia de la Mutu încoace. Stil Mbappe!” Video

Dumitru Dragomir îi propune lui Edi Iordănescu patru jucători titulari de la FCSB şi Farul Constanţa. Fostul şef al Ligii crede că doi dintre ei se vând cu zeci de milioane.
17.03.2023 | 14:24
Exclusiv Dragomir ii propune lui Edi Iordanescu patru titulari din SuperLiga Doi dintre ei au sub 20 de ani Nu am avut deastia de la Mutu incoace Stil Mbappe Video
Exclusiv. Dragomir îi propune lui Edi Iordănescu patru titulari din SuperLiga. Doi dintre ei au sub 20 de ani: „Nu am avut de-ăștia de la Mutu încoace. Stil Mbappe!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Preliminariile pentru Campionatul European din 2024 se apropie cu paşi repezi, iar România are ca obiectiv calificarea la turneul final după o pauză de opt ani. Primele meciuri sunt împotriva Andorrei şi naţionalei din Belarus.

Dragomir îi propune lui Edi Iordănescu patru titulari din SuperLiga: “Nu am mai văzut de la Adrian Mutu aşa ceva”

Dumitru Dragomir i-a propus selecţionerului Edi Iordănescu patru titulari de la FCSB şi Farul Constanţa. În direct la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, fostul şef al Ligii susţine că Deian Sorescu, Darius Olaru, Octavian Popescu şi Adrian Mazilu nu trebuie să lipsească de la lot:

ADVERTISEMENT

“FCSB-ul mi s-a părut neconcludent, cu toate că au trei jucători de echipa naţională. Fundaşul dreapta, Deian Sorescu, Octavian Popescu şi căpitanul de echipă, celălalt mijlocaş, Darius Olaru.

Dacă Iordănescu ar avea sânge în instalaţie şi cred că are, l-aş lua pe puştiul ăsta de la Constanţa în lot, pe Mazilu. Şi îi dau o repriză. Este ultimul fotbalist din ultimii 20 de ani care face preluări şi cu stângul şi cu dreptul, din viteză. Nu am mai văzut de la Adrian Mutu aşa ceva. 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“I-aş recomanda să joace cu Tavi Popescu”

Nu mă duc prea în urmă la Hagi şi la Balaci, sau Dobrin. În viteza cea mai mare o ia şi cu stângul şi cu dreptul, fentă pe stânga, fentă pe dreapta. De la Mutu încoace nu am avut. El şi Octavian Popescu. 

I-aş recomanda să joace cu Tavi Popescu. Este singurul fotbalist român care îşi face meseria pe partea lui 100%, fără fisuri. Capacitatea de efort este extraordinară, face ambele faze. Mazilu are moral de competiţie înaltă.

ADVERTISEMENT

Sunt două feluri de fotbalişti de rasă în lume. Fotbalişti care au viteză de execuţie şi sunt jucători cu viteză de deplasare. Mazilu face preluări ca Mbappe. L-am văzut trei-patru meciuri. Pleacă formidabil de pe loc.

“Ştii de câţi bani se face ăsta? De 30 de milioane de euro. Tavi Popescu este de 10 milioane”

Marii antrenori la asta se uită, cum pleci. La noi, 99,9% fac preluare cu stop şi pierd câteva fracţiuni de secundă. Dacă ai valoare faci preluare pe poziţie viitoare. Nici nu ştiu dacă Mbappe a fost mai mare la 17 ani ca ăsta.

ADVERTISEMENT

Dar nu ştiu dacă pe Mazilu îl ajută atât de mult forţa. Trebuie să vorbesc cu Hagi să văd dacă are capacitatea de efort. Ştii de câţi bani se face ăsta? De 30 de milioane de euro. Dacă mai stă un an la Hagi, atenţie. 

Şi spun de acum. Octavian Popescu este de 10 milioane de euro în acest moment. Mazilu va fi de 30 de milioane de euro într-un an, dacă îl ajută sănătatea. Şi să înveţe să lovească cu capul”, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT