Life

Exclusiv. Efectele rupturii dintre Lino Golden și Alex Velea. Informații noi despre răfuiala momentului

05.10.2020 | 14:48
Exclusiv Efectele rupturii dintre Lino Golden si Alex Velea Informatii noi despre rafuiala momentului
Lino Golden și Alex Velea, de la frațiwear la dușmani. Foto: Instagram. Fotografie editată de fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cearta pornită între Alex Velea și Lino Golden, după ce cel din urmă l-ar fi trădat devenind aliatul lui Abi Talent, ar putea avea efecte dezastruoase pentru cariera tânărului despre cunoscut drept ”copilul adoptiv” al iubitului Antoniei.

Lino Golden, pe punctul de a fi dat afară din Golden Boy Society

În spațiul public au curs săgețile dintr-o parte în alta, iar Velea pare extrem de intransigent cu privire la relația sa cu Lino, pe care l-a văzut ca pe fiul său.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de Fanatik, Lino Golden e pe punctul de a fi dat afară din Golden Boy Society, labelul independent creat de Alex Velea, sub care s-au strâns mai mulți cântăreți printre care Mario Fresh și Lino.

Lucrurile stau atât de rău între Velea și Lino încât cei doi nu-și mai vorbesc absolut deloc, chiar dacă cel din urmă a încercat să facă un pas spre împăcare contactându-l în privat pe cântăreț.

ADVERTISEMENT

Relația lui Alex Velea cu fiul său de suflet este extrem de proastă

„Nu mai există nicio relație între ei. Nu își mai vorbesc deloc. Nu se știe ce se va întâmpla cu Lino la Golden Boy Society”, a declarat o sursă din apropierea celor doi pentru Fanatik.

Din ceea ce am aflat, șansele ca Lino să nu mai cânte sub labelul lui Alex Velea sunt în proporție de 99%, asta dacă disputa va continua între cei doi. Dacă vor ajunge la o înțelegere, Lino va continua colaborarea cu casa de producție a lui Velea. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu drepturile de autor ale lui Lino dacă nu va mai face parte din Golden Boy Society, căci datele contractuale nu sunt publice.

ADVERTISEMENT

În cel mai extrem caz, Velea ar putea chiar să îi interzică lui Lino să își cânte propriile melodii, din moment ce multe sunt compuse de Alex, deci piesele ar putea să aparțină în integralitate labelului Golden Boy.

Recent, Alex Velea i-a adresat un mesaj public lui Lino care întăresc zvonurile apărute la urechile noastre: „Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme”.

ADVERTISEMENT

„Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a mai scris Velea în mediul online.

ADVERTISEMENT