Sport

Exclusiv. El este omul care a umplut Ghencea la derby-ul CSA Steaua – Dinamo. „A fost diabolic!”. De ce le convine „câinilor” situația: „Vor fi 10.000”. Video

Dumitru Dragomir consideră că Vasile Dîncu a dat o mare lovitură de imagine cu inţiativa legislativă. Mitică susţine că datorită senatorului se va umple stadionul Ghencea.
18.04.2023 | 09:04
Exclusiv El este omul care a umplut Ghencea la derbyul CSA Steaua  Dinamo A fost diabolic De ce le convine cainilor situatia Vor fi 10000 Video
Exclusiv. El este omul care a umplut Ghencea la derby-ul CSA Steaua - Dinamo. „A fost diabolic!” De ce le convine „câinilor” situația „Vor fi 10.000”. Video
ADVERTISEMENT

Iniţiativa legislativă a lui Vasile Dîncu, prin care CSA Steaua ar avea drept de promovare în prima ligă a ţinut capul de afiş în spaţiul public, chiar în săptămâna derby-ului dintre echipa Armatei şi Dinamo.

El este omul care a umplut Ghencea la derby-ul CSA Steaua – Dinamo. „A fost diabolic!”

Dumitru Dragomir îl cataloghează, în emisiunea “Profeţiile lui Mitică”,  drept “diabolic” pe fostul ministru al Apărării şi a spus că datorită legii iniţiate de Dîncu, stadionul Ghencea se va umple cu Dinamo:

ADVERTISEMENT

“Dîncu a fost diabolic. Eu m-am înjurat 10 ani cu el. Pe plan local, dacă pot să adoarmă FIFA şi UEFA este o formă legală. Dacă amendează legea 69, din punct de vedere legal în România… dar nu te lasă FIFA şi UEFA pentru că e club departamental.

Dîncu a umplut stadionul mâine (n.r. pentru meciul CSA Steaua – Dinamo). A făcut un lucru extraordinar. S-au vândut deja 20.000 de bilete. Nu cred că va avea finalitate.

ADVERTISEMENT

“E băiat deştept Dîncu. Chiar dacă a făcut-o doar de imagine”

În primul rând, sunt oameni din Parlament care ştiu statutele UEFA şi FIFA. Sau se documentează dacă nu ştiu. Ai consilieri care se zbat să înţeleagă. Dar, e băiat deştept Dîncu.

Chiar dacă a făcut-o doar de imagine. Se simte şi la Dinamo spiritul de echipă mare. Ei sunt pe val şi dacă vor câştiga cu Steaua, promovează fără baraj. Eu zic că merg 10.000 de dinamovişti şi 20.000 de stelişti.

ADVERTISEMENT

Dar legea nu cred că trece. Şi ăştia de la FIFA şi UEFA sunt oameni. S-ar putea să închidă ochii sau să nu îi intereseze România”, a spus Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

CSA Steaua, pe loc direct promovabil în prima ligă!

CSA Steaua este pe locul doi în clasamentul din liga secundă. Echipa lui Daniel Opriţa nu poate promova decât în cazul în care legislaţia va permite echipelor departamentale să evolueze în liga de elită.

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ vor fi ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 13:00. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.

ADVERTISEMENT