Life

Exclusiv! Elena Ionescu, primul câștigător al Survivor România, pronostic pentru al doilea sezon!

Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon al Survivor România, a vobit despre concurenții care au cele mai mari șanse să se impună anul acesta în show-ul de la Kanal D.
31.05.2021 | 14:49
Exclusiv Elena Ionescu primul castigator al Survivor Romania pronostic pentru al doilea sezon
Elena Ionescu a dezvaluit care sunt favoritii ei din echipele Faimosilor si Războinicilor de la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook, montaj foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a câștigat, anul trecut, Survivor România, iar acum a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, cine va intra în posesia trofeului reality-show-ului.

Elena Ionescu are doi favoriți la Survivor România 2021

Anul trecut, Elena Ionescu câștiga show-ul Survivor într-o finală în care votul publicului a contat 100%, cântăreața reușind să se impună în fața celor trei rivali care mai rămăseseră în concurs.

ADVERTISEMENT

Acum însă, recunoaște Elena Ionescu, nu a urmărit fiecare episod de la Survivor România 2021, dar, susține ea, este convinsă că un bărbat va fi cel care va ajunge acasă cu trofeul.

”Din ceea ce am văzut eu, Zanni este marele favorit, la Faimoși. Cred că are cea mai mare susținere, se descurcă foarte bine și pe traseele de la Survivor, e popular”, a spus, pentru FANATIK, Elena Ionescu, câștigătoarea primului titlu de la Survivor România.

ADVERTISEMENT
Zanni
Zanni de la Faimosi este pariul Elenei Ionescu pentru castigarea Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook

Cu toate acestea, explică Elena Ionescu, o surpriză ar putea să o facă, totuși, un Războinic, tot unul dintre puținii concurenți rămași încă de la începutul fiind cotat cu mari șanse.

”Albert de la Războinici are și el șanse, deși cred că, totuși, Zanni va strânge mai multe voturi. Dar doar Albert de la Războinici cred că mai poate câștiga Survivor, e singurul din echipa lui care ar putea să o facă”, explică Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu: ”Elena Marin ar fi avut o șansă la Survivor”

Elena Ionescu este convinsă că, în acest sezon de Survivor România, ar fi cu adevărat dificil să se impună o fată, chiar dacă ea o are, ca favorită, pe Elena Marin de la Faimoși.

Elena Marin
Elena Marin a fost, o perioada, favorita Elenei Ionescu Sursa foto: Facebook

”Îmi place mult de Elena Marin, e favorita mea. O vreme a fost foarte bună, dar acum, așa mi se pare, lucrurile nu mai sunt ca înainte. A mai greșit și ea, în plan social, a avut și perioade mai proaste pe traseu, dar e un concurent puternic, o văd în finală”, a precizat, pentru FANATIK, Elena Ionescu.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a câștigat Survivor România 2020

Primul sezon al Survivor România, cel din 2020, a fost câștigat de Elena Ionescu, una dintre puținele concurente care au fost încă de la început în concurs, chiar dacă a ajuns acolo din postura de rezervă, înlocuind-o pe fosta Miss România, Ioana Filimon.

Culmea, Elena Ionescu nu a fost una dintre cele mai puternice concurente din punct de vedere al eficienței de pe traseu la Survivor România, iar numeroasele certuri și scandaluri pe care le-a avut cu colegii ei i-au adus nu mai puțin de opt nominalizări pentru eliminare.

Cu toate acestea, de fiecare dată, Elena Ionescu a fost salvată de votul publicului, iar finala și trofeul Survivor România i-au revenit tot în urma popularității printre telespectatori.

Zanni și Albert, favoriții publicului de la Survivor România 2021

De câteva săptămâni încoace, Zanni de la Faimoși și Albert de la Războinici sunt abonați la titlul de favoriți ai publicului, ei fiind și cei care îi nominalizează spre eliminare pe colegii din echipele lor.

La cea mai recentă ediție a Survivor România 2021, și Zanni și Albert au făcut nominalizări pe care le-au motivat ca fiind strategice, Faimosul propunându-l pe Ștefan pentru eliminare, în timp ce Războinicul l-a numit pe Marius, iar concurentul care a părăsit emisiunea a fost Andreea din echipa roșie, ea având cele mai puține voturi.

ADVERTISEMENT