News

EXCLUSIV. Elena Merișoreanu, recuperare în carantină după o operație suferită la picior: „Mă descurc, cu o cârjă, cu un cadru”. Ce spune despre situația prin care trec colegii ei artiști: „Este foarte trist”

30.03.2020 | 14:25
EXCLUSIV Elena Merisoreanu recuperare in carantina dupa o operatie suferita la picior Ma descurc cu o carja cu un cadru Ce spune despre situatia prin care trec colegii ei artisti Este foarte trist
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a vorbit pentru FANATIK despre cum petrece perioada de carantină, în care se află toată România. Printre cei mai afectați de criza coronavirusului se numără și artiștii, nu și artista care susține că nu duce lipsă de nimic, însă e preocupată pentru cei care nu pot spune același lucru.

Elena Merișoreanu era deja în carantină. Artista a fost operată recent

Elena Merișoreanu se află în carantină în București. Marea interpretă a folclorului nostru ne-a povestit că ea oricum nu avea voie să iasă prea mult din casă pentru că fix înainte să intrăm în carantină, ea fusese operată la picior și trebuia să se recupereze oricum stând acasă.

ADVERTISEMENT

„Stau în casă, stăm toți izolați… Eu am fost pregătită, am o lună și ceva m-am operat la un picior, oricum stăteam în casă (…) Am o artroză mai veche, am făcut la tratamente în țară și afară, și cu celule stem. La Foișorul de Foc, la domnul profesor Stoica. Am venit acasă, sunt bine. Singurul lucru că nu pot să pășesc deocamdată cu toată greutatea pe piciorul operat, mai cu cadru mai cu cârje, fac recuperarea”, ne-a mărturisit în exclusivitate artista.

Cântăreața îi ajută cu mâncare pe vecini

În legătură cu situația financiară dificilă pentru mulți artiști, doamna Merișoreanu ne-a spus că pentru ea nu este o problemă să mai cânte, chiar dacă și-a anulat câteva spectacole, având programate chiar și nunți pentru primăvara aceasta.

ADVERTISEMENT

„Am muncit toată viața, n-am avut liber niciodată. Lucrez la un CD nou, fac muzică, ascult muzică. Aveam de Paște chiar pe Valea Prahovei, m-a anunțat am zis că oricum știam”, ne-a spus Elena  Merișoreanu.

„Cred că vara asta vor fi puține spectacole. Aveam și nuntă la sfârșitul lui mai, ați văzut restricțiile sunt peste tot. Am o pensie bună și eu și soțul, deci nu ducem lipsă. Mă gândesc la colegii mei chiar din asta trăiesc, și-au pus speranțe. E greu pentru cei tineri care nu au niciun loc de muncă. E destul de greu. Este foarte trist”, a adăugat cântăreața.

ADVERTISEMENT

„Am familie mare, nu duc lipsă de nimic…  Mai trimit și la vecini, le trimit câte una, mă gândesc și la ceilalți… Dacă tot fac mâncare, mă gândesc să îi ajut pe cei care nu au posibilități. Trebuie să ne gândim și la cei care nu au… Te duci și le pui la ușă, pentru ei contează mult. Ar fi bine ca fiecare să facem cât putem pentru semenii noștri”, a continuat.