Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi a anunțat ce buget îi trebuie ca să ajungă în Champions League, visul interzis: „Vă garantez!”. Video exclusiv

Gică Hagi crede că Farul și Rapid sunt cluburile care au dat direcția bună în sezonul acesta. Cu 13 milioane de euro, el promite Champions League!
10.05.2023 | 11:03
Gica Hagi a anuntat ce buget ii trebuie ca sa ajunga in Champions League visul interzis Va garantez Video exclusiv
Gică Hagi a dezvăluit bugetul cu care ar putea concura în Liga Campionilor. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Farul este aproape de a câștiga titlul în SuperLiga, deși echipa lui Gică Hagi este departe de a se lăuda cu cel mai mare buget din campionat. „Marinarii” se află pe primul loc cu trei etape rămase până la finalul sezonului, la trei puncte în fața FCSB-ului, principala contracandidată. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gică Hagi a dezvăluit bugetul cu care s-ar putea descurca în Liga Campionilor.

Bugetul cu care Gică Hagi e sigur că poate ajunge în Liga Campionilor: „200%”

Bugetul mai mic al Farului comparativ cu rivalele la titlu FCSB sau CFR Cluj nu îl împiedică pe Gică Hagi să facă performanță. Echipa de la malul Mării Negre a condus majoritatea sezonului de pe prima poziție și o mai despart doar trei meciuri până ar putea deveni noua campioană a României.

ADVERTISEMENT

Patronul și antrenorul Farului a oferit un interviu-eveniment în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar unul dintre subiectele cele mai aprinse dezbătute a fost legat de finanțarea cluburilor și banii publici în sport. „Regele” a oferit soluții viabile prin care autoritățile pot ajuta cluburile din punct de vedere financiar pentru a redeveni în elita fotbalului european.

Cu un buget de aproximativ 6,5 milioane de euro la Farul, Gică Hagi este de părere că odată dublată suma, echipa de la Ovidiu s-ar putea bate pentru Liga Campionilor. „Socoteala e simplă. Îl dublez. Tot ce ai îi dublezi și atunci poți să ai șanse foarte mari”.

ADVERTISEMENT

Întrebat de moderatorul Horia Ivanovici dacă s-ar putea bate pentru accesul în grupele Champions League cu un buget de 13 milioane de euro, „Regele” a oferit un răspuns foarte ferm: 200%, da! Eu în momentul de față, cum sunt, ne batem cu echipe foarte bune care au fost în Europa, mai ales CFR-ul care a făcut față în Europa, și eu zic că le-am făcut față din toate punctele de vedere”, a dezvăluit Gică Hagi, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Suntem pe primul loc, e ceva fantastic”

Gică Hagi a amintit una dintre singurele excepții în care Farul a fost dominată de la cap la coadă. S-a întâmplat în etapa cu numărul 22 a sezonului regular, când CFR Cluj a câștigat la scor de neprezentare, 3-0, împotriva actualului lider.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Regele” este de părere că și Rapid a reușit în acest sezon să le țină piept echipelor „tradiționale” care se lupta la vârf: CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova. „Lăsând la o parte rezultatul de acasă (n.r. 0-3), dar și atunci am jucat de la egal la egal, am făcut față.

Noi învățăm din meciurile astea și e un câștig foarte mare pentru noi pentru că ne verificăm din ele cât de valoroși suntem. Noi și Rapidul am fost două echipe care ne-am înscris lângă ele anul acesta, care au făcut foarte bine ca și cluburi.

ADVERTISEMENT

Celelalte și-au dorit și propus să rămân patru-cinci ani. Noi suntem pe primul loc, de aceea am spus că e ceva fantastic, ceva incredibil”, au fost cuvintele lui Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Deși Farul a reușit să facă performanță cu un buget mai mic, Gică Hagi consideră necesară componenta financiară în realizarea performanței. Cel mai titrat jucător din fotbalul românesc este de părere că doar printr-un buget reprezentativ se pot maximiza reușitele.

„Să ajungi departe întotdeauna trebuie bani. Banii în democrația de am vrut-o noi în ’90 înseamnă buget. Ai buget, poți să te dezvolți, să aduci jucători, poți să ai calitate, poți să te duci mai sus. Întotdeauna e un minim, dar poți să te duci la maxim”, a declarat Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT