Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi nu exclude CFR Cluj din lupta la titlu: „Nu suntem superficiali!”. Video exclusiv

Farul este aproape de titlul de campioană, însă Gică Hagi nu exclude din lupta pentru titlu nici pe CFR Cluj, echipă aflată la şapte puncte în spate.
10.05.2023 | 17:30
Gica Hagi nu exclude CFR Cluj din lupta la titlu Nu suntem superficiali Video exclusiv
Gheorghe Hagi, antrenorul Farului Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa are trei puncte avans în faţa celor de la FCSB, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Formaţia lui Gică Hagi mai are de jucat cu U Craiova, FCSB şi CFR Cluj, iar “Regele” este foarte atent înainte de linia de finiş.

Gică Hagi nu exclude CFR Cluj din lupta la titlu: „Nu suntem superficiali!”

Într-o intervenţie la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, Gheorghe Hagi a declarat că din lupta pentru titlu nu trebuie exclusă nici CFR Cluj, deşi campioana en-titre se află la şapte puncte în spate:

ADVERTISEMENT

“Dan Petrescu este încă acolo. CFR Cluj poate să câştige trei meciuri la rând, toate echipele au meciuri tari. Poţi să pierzi şi nu ştii. O să vedem, cel puţin în momentul de faţă nu putem vorbi atât de superficial despre CFR Cluj. Nu suntem superficiali.

Eu nu fac calcule, mă gândesc doar la Craiova şi atât. Din vară fac asta. Trebuie să luăm trei puncte acolo, să arătăm că suntem mai buni ca ei, trebuie să ne facem meciul nostru. Să fim încrezători în forţa pe care o avem.

ADVERTISEMENT

“Sper să rămână cu picioarele pe pământ că mai avem trei meciuri foarte grele”

În viaţă trebuie să depinzi de tine, iar în acest sezon noi am arătat că avem o mentalitate foarte bună şi că depindem numai de noi. Ăsta este cel mai important lucru pe care echipa l-a câştigat. Avem un vestiar foarte puternic şi foarte bun. 

Sunt copii foarte buni care s-au dedicat, au muncit, au alergat şi sper să rămână cu picioarele pe pământ că mai avem trei meciuri foarte grele”, a spus Hagi la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Neluţu Varga speră la titlu: “Sunt convins că au potențialul de a produce o minune, cu toate piedicile puse până în acest moment”

Şi adversarii lui Hagi cred în câştigarea campionatului. Neluţu Varga a declarat pentru FANATIK că speră la o minune în acest final de sezon şi o decizie privind retragerea sa va fi luată la finalul sezonului:

“Am încredere în echipa noastră și în staff-ul tehnic și sunt convins că au potențialul de a produce o minune, cu toate piedicile puse până în acest moment. Voi fi lângă ei în orice clipă, fizic sau cu sufletul, la fel ca toți cei care iubesc acest club! CFR nu moare când vor alții!”, este mesajul de încredere al patronului trimis prin intermediul FANATIK.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT