Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gigi Becali are două variante pentru cedarea FCSB! Nume-surpriză pe listă. Adevărul despre retragerea omului de afaceri. Video

Gigi Becali a decis cui va lăsa FCSB. Care sunt cele două variante ale patronului de la FCSB și strategia din spatele declarațiilor sale.
25.04.2023 | 11:41
Exclusiv Gigi Becali are doua variante pentru cedarea FCSB Numesurpriza pe lista Adevarul despre retragerea omului de afaceri Video
Exclusiv. Gigi Becali are două variante pentru cedarea FCSB! Nume-surpriză pe listă. Adevărul despre retragerea omului de afaceri. Video
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a anunțat retragerea de la FCSB, însă FANATIK a aflat care e strategia patronului FCSB și motivele din spatele ultimelor declarații surprinzătoare.

Gigi Becali a decis cui vrea să lase FCSB: „O mutare de acțiuni pe alte nume”

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI adevărul din spatele retragerii lui Gigi Becali: „Să-i spun retragere sau să o privim cu mai mult scepticism. Eu nu cred că va fi o retragere, ci doar o mutare de acțiuni pe alte nume. E un lucru pe care l-a luat în calcul încă de duminica noaptea. Asta discuta cu apropiații. El nu vrea să mai fie în prim plan și așa poate ia și presiunea de pe echipă și lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Multă presiune care se pune pe FCSB se pune din cauza lui Gigi Becali. Cred că și-a dat și el seama. A vorbit de fetele lui și aceasta e prima opțiune. Alexandra Becali e cea pe care va insista să o treacă în acțiuni. Dumitru Dragomir spunea că poate fi patroana din acte. Deci încă o profeție pe care a dat-o în emisiunea noastră cu o săptămână înainte”.

Dumitru Dragomir chiar i-a realizat un portret și o consideră pregătită pentru o astfel de provocare: „A descris-o foarte bine, o femeie de afaceri, care construiește blocuri și se bate cu Dumitru Dragomir și pe care o cunoaște foarte bine. Dacă nu va accepta până la urmă, deși îmi e greu că nu își va asculta tatăl care i-a transmis virusul de afaceri, Gigi Becali are și o altă variantă. Dar ea nu e detașată de fotbal, știu că îi place și ei”, a mai subliniat jurnalistul la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Care este varianta de rezervă a lui Gigi Becali: „Chiar dacă s-au răcit relațiile”

Din informațiile FANATIK, varianta de rezervă a lui Gigi Becali este tot una din familie: „Dacă nu va fi trecută în acte, al doilea nume pe care îl ia în calcul e cel al lui Vasi Geambazi, care se ocupă acum de academie. Ei se înțeleg, chiar dacă s-au răcit relațiile, rămâne parte din familie”.

Cristi Coste știe de ce Gigi Becali a ținut să facă acest pas în spate: „Și-a dat seama că e nociv pentru obiectivele echipei. E mai simplu, e în familie și nu se întâmplă absolut nimic. E doar o schimbare de nume.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici e convins că Gigi Becali nu vorbește serios și nu se gândește la retragere: „Eu cred că e o strategie pusă la cale cu Mihai Stoica. Nici nu se răcise conferința de presă și deja spunea că sunt trei cumpărători interesați. Plus că eu cred că Gigi Becali cum e el diabolic și îi plac declarațiile vrea să vadă reacția oamenilor și cine îi este aproape. E la pescuit, îi plac jocurile astea. Vrea să vadă care sunt vulturii care vin. Se distrează și râde. 

Nu vrea să mai fie în lumina reflectoarelor și că a devenit un inamic public al tututor. Tot el va conduce tot și Mihai Stoica nu va muta o scobitoare fără acordul lui. ‘Ăia nu mă plac, federația nu mă place, politicul nu mă place, mă prefac că m-am retras în speranța că voi câștiga titlul’. Ultimul glonț tras de Gigi Becali”.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Dumitru Dragomir despre Alexandra Becali: „Acum ține echipa ea”

Dumitru Dragomir i-a făcut un portret extrem de interesant Alexandrei Becali, moștenitoarea imperiului patronului FCSB: „Este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Îi doresc un soţ pe măsură. Este dată naibii. Cine pune mâna pe ea… nu mai zic, că mă înjură Becali.

Dar, vă spun, este mână de fier. E la 24 de metri de blocul meu. Vine toată ziua acolo. Eu spun că acum ţine echipa ea. Are personalitate debordantă. La Becali, asta cu credinţa e… Dar, Alexandra este o fată foarte deşteaptă. Pot să spun că o cunosc ca pe copiii mei. O respect şi ea mă respectă pe mine. Are vreo 23-24 de ani.

Eu zic că poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. Copii de azi sunt… În momentul în care vorbeşti 2-3 limbi străine, ai bani mulţi, eşti şi strunit… E şi credincioasă. E tare de tot. Suflă vreun fotbalist în faţa ei? Fac pariu pe cât vrei. Şi elegantă, nu vulgară”, a dezvăluit „Oracolul din Bălcești”, la emisiunea „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT