Sport

Ce se întâmplă cu FCSB dacă se retrage Gigi Becali: ”Praful se va alege!”. Video Exclusiv

Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal, iar Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea ”Profețiile lui Mitică” că acesta poate fi sfârșitul pentru FCSB.
24.04.2023 | 23:20
Ce se intampla cu FCSB daca se retrage Gigi Becali Praful se va alege Video Exclusiv
Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal, iar Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea ”Profețiile lui Mitică” că acesta poate fi sfârșitul pentru FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a anunțat înainte de conferința de presă susținută de latifundiarul din Pipera la Palat că omul de afaceri a luat decizia de a se retrage din fotbal. Ulterior, dezvăluirile de la FANATIK SUPERLIGA au fost confirmate de declarațiile finanțatorului de la FCSB. Patronul ”roș-albaștrilor” vrea să renunțe definitiv și a discutat deja pentru a ceda acțiunile.

Cum vede Dumitru Dragomir situația de la FCSB dacă se retrage Gigi Becali

În cadrul emisiunii săptămânale ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a prezis că în cazul în care Gigi Becali se va ține de cuvânt și se va retrage, situația la FCSB va deveni din ce în ce mai dificilă, poate chiar mai grea decât cea prin care a trecut rivala Dinamo.

ADVERTISEMENT

”O jumătate de an, un an, FCSB va merge din inerție. Și după aceea se alege praful, fac pariu. Dinamo încă e bine, vor fi mai rău fără Gigi Becali. E greu fără un conducător, fără omul dracu care să știe că pierde banii lui, nu banii tăi și ai mei.

Eu când aud că ‘îl pun pe ăsta să răspundă’… păi cum, răspunde pe banii mei? Cică e conducător, ce conducător e? Conducător ești când faci bani și ții echipa pe banii tăi și dai ordine. Tu răspunzi, îți asumi, nu să angajezi pe x.

ADVERTISEMENT

Eu când îi aud că să angajeze, păi cum, îl angajez pe ăla pe banii mei? Să pună și ăla măcar 5% să văd că suferă. Dacă pierdem, să pierdem împreună. Nu tu să te bucuri și eu să pierd banii. Tu să hotărăști pe banii mei”, a declarat Dragomir.

VEZI VIDEO MAI JOS

Fotbalul românesc va pierde mulți bani fără Becali

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că întreg fotbalul românesc va avea de suferit de pe urma retragerii lui Gigi Becali de la FCSB, de la FRF la celelalte echipe din SuperLiga și până la presă.

ADVERTISEMENT

”Nu o avea el Gigi Becali 100% dreptate, dar marea majoritate are dreptate. Acum vine lumea puhoi, dacă se retrage el nici dracu nu mai vine la meciuri. Federația nu vede cloșca cu puii de aur. FCSB-ul ăsta care este Steaua nu e numai un brand, e un marketing al acestui sport și al țării prin acest Becali.

Categoric fotbalul românesc va fi mai sărac fără el. O să-i ducem lipsa, cum i-am dus lipsa lui Mircea Sandu și Mitică Dragomir. 99% are dreptate să aibă supărările astea. Nu zic 100% că poate mai face și greșeli, dar el e un naiv. Fotbalul românesc va pierde milioane dacă Gigi Becali se retrage, inclusiv FRF. Stadioane goale.

ADVERTISEMENT

Fără tembelismele ăstuia, pe care le pun la marketing, fotbalul e mai sărac. Nu zic că se pierde jumătate din interes pe SuperLiga, dar 20-30% cred că da. Le iei ziariștilor bomboana. Toate ziarele și o parte din televiziuni trăiesc din Gigi Becali. Unii îl înjură, alții îl aplaudă, este un marketing de mare succes”, a spus ”Oracolul din Bălcești”, la emisiunea ”Profețiile lui Mitică”.

De ce nu e Charalambous soluția așteptată pentru FCSB

Dumitru Dragomir nu este de acord cu aducerea lui Elias Charalambous pe banca tehnică a celor de la FCSB și consideră că marea problemă a cipriotului cu licență PRO este că nu are aspect comercial.

”Cum a crezut el că Federația nu-i pune frână când el hotărăște tot, n-are licență, antrenor cu licență a adus acum unul săracul… N-are aspect comercial, în primul rând Becali trebuia să aducă unul cu aspect comercial, unul cu cravată, îmbrăcat ireproșabil, să aibă verbul cu el.

Aspect comercial are Mourinho, Guardiola. Trebuie să fie îmbrăcat după ultima modă, e la Steaua (n.r. – FCSB). Fotbalul este imagine 90%. Uită-te la Becali cum se îmbracă fără nicio educație. Nu se îmbracă nimeni din lumea fotbalului, a teatrului sau a politicii mai bine ca ăsta. Sunt mulți oameni care se îmbracă bine, dar nu cu haine așa scumpe ca ăsta.

Numai costume de 10-15.000 de euro. Bine a avut și posibilități. Fetele l-au educat în privința asta. Charalambous nu are aspect comercial. Ați văzut cum se îmbracă Dinu, Lucescu, țiplă. Ca să te îmbraci mai nasol trebuie să fii Hagi. Adică să ai valoare. Și Hagi ai văzut ce pedant este? Și el, și Gică Popescu. Fotbalul îți oferă multe”, a afirmat Dragomir, la emisiunea ”Profețiile lui Mitică”.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă ține la curent cu exclusivitățile din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „2 solist și sub 4,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT