Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gigi Becali felicitat de fostul mare golgeter al Stelei după ultimele rezultate: „Foarte bune schimbările, foarte bun jocul din ultimul timp”. Video

FCSB este pe val în SuperLiga. Vicecampioana s-a reinventat în 2023, chiar dacă a pierdut un meci, cel cu Farul, iar Adrian Ilie exultă de bucurie.
14.02.2023 | 00:04
Exclusiv Gigi Becali felicitat de fostul mare golgeter al Stelei dupa ultimele rezultate Foarte bune schimbarile foarte bun jocul din ultimul timp Video
Exclusiv. Gigi Becali felicitat de fostul mare golgeter al Stelei după ultimele rezultate: „Foarte bune schimbările, foarte bun jocul din ultimul timp”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a mai făcut un pas spre primul ei titlu după opt ani de secetă. Roș-albaștrii au câștigat la Voluntari, scor 2-1, și s-au apropiat la patru puncte de liderul Farul. Unul dintre cei mai entuziasmați de jocul vicecampioanei a fost Adrian Ilie, în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Ilie o vede pe FCSB mare favorită la titlu: „Vor avea o șansă mare la campionat”

FCSB ar fi fost pe primul loc în SuperLiga dacă ar fi câștigat meciul cu Farul, pierdut în cele din urmă dramatic, scor 2-3. La acel joc, Gigi Becali a recunoscut că a greșit decisiv schimbările, lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimele două runde. Spre exemplu, la Voluntari, roș-albaștrii au mutat de doar trei ori.

ADVERTISEMENT

În FC Voluntari – FCSB 1-2, staff-ul condus de Mihai Pintilii a trimis pe teren doar trei fotbaliști aflați pe banca de rezerve. Este vorba despre Valentin Crețu (54), David Miculescu (80) și Eduard Radaslavescu (87). Adrian Ilie este extrem de încântat de cum arată roș-albaștrii.

„În creșetere, cu rezultate, în creștere și ca joc. Sunt jucători precum Coman, a intrat titular și a jucat foarte bine, au un lot foarte bun. Sper să o țină tot așa, de la meci la meci să crească și vor ajunge în play-off și vor avea o șansă mare la campionatul anul ăsta.

ADVERTISEMENT

Ca joc, în ultimele 3-4 meciuri, chiar dacă au pierdut meciul cu Farul, joacă cam cel mai constant, cel mai bine. Ce înseamnă Cristea, Sorescu, să nu îl vândă pe Edjouma, Coman începe să joace.

Echipa joacă foarte bine în ultimul timp, dă dovadă de constanță. Foarte bune schimbările. Foarte bun jocul FCSB-ului, iar rezultatul contează foarte mult acum când mai sunt cinci etape din sezonul regulat”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma, omul momentului la FCSB

Deși s-a făcut vinovat de un fault criminal în finalul partidei de pe „Anghel Iordănescu”, Malcom Edjouma l-a impresionat pe Adrian Ilie. Mijlocașul francez e omul momentului la FCSB. A marcat ultimele trei goluri ale roș-albaștrilor, goluri care au adus șase puncte din disputele cu CFR Cluj și FC Voluntari.

„Toți au jucat bine, au avut un nivel bun, Coman jucând titular a făcut-o foarte bine și Edjouma, care a ieșit în evidență cu golurile. Este un jucător bun pentru FCSB. Cu cât echipa joacă mai bine și el iese mai mult în evidență. Este un jucător talentat. Chiar dacă echipa nu joacă bine, la fiecare meci el face ceva, ajunge acolo”, a adăugat „Cobra”.

ADVERTISEMENT

Cotat de transfermarkt.com la 1,2 milioane de euro, Malcom Edjouma evoluează la gruparea vicecampioană din iarna lui 2022. De atunci și până în prezent, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a marcat zece goluri și a oferit patru pase decisive.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT