Sport

EXCLUSIV. RAPID. Grigoraş a dat AZI răspunsul. Reacţia lui Moraru!

UPDATE 15:20 / Petre Grigoraş nu s-a înţeles cu finanţatorul Valerii Moraru, pentru a prelua banca tehnică a Rapidului. Grig a explicat refuzut şi a ţinut să precizeze că nu s-a pus problema...
16.07.2015 | 13:30
EXCLUSIV RAPID Grigoras a dat AZI raspunsul Reactia lui Moraru
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:20 / Petre Grigoraş nu s-a înţeles cu finanţatorul Valerii Moraru, pentru a prelua banca tehnică a Rapidului. Grig a explicat refuzut şi a ţinut să precizeze că nu s-a pus problema banilor.

”Am dat azi răspunsul meu final, care este negativ. Nu s-a pus problema de bani, dar aş fi vrut să am şi eu lîngă mine un preşedinte, un director sportiv, ceva…

ADVERTISEMENT

Am înţeles că va pleca şi Dănuţ Perjă, care totuşi e un om important în club. Am vorbit cu domnul Moraru, el mi-a explicat totul foarte deschis, corect. A rămas că poate mai discutăm într-o lună, două. Rapid e singura echipă pe care aş fi antrenat-o în liga a doua, alături de Farul, care este echipa mea de suflet.

Reveneam în eşalonul al doilea după 11 ani… Voi, rapidiştii, aveţi ceva aparte. Aş fi vrut să fac o echipă care să joace ofensiv, frumos, să fie un proiect serios. Dar, din păcate, în aceste condiţii nu puteam veni. Sper să fiu înţeles. Pe viitor, nu se ştie niciodată”, a spus Grigoraş pentru site-ul  1923.ro.

ADVERTISEMENT

…………………………………………………………………………………

UPDATE. 16 IULIE, ora 13.30 / Petre Grigoraş l-a anunţat pe Valerii Moraru că nu acceptă oferta făcută de a antrena Rapidul în sezonul viitor.

Conform surselor FANATIK.RO, Petre Grigoraş i-a cerut lui Valerii Moraru să vină la Rapid împreună cu staff-ul său. Fostul antrenor al Pandurilor urma să primească un salariu de 5.000 de euro pe lună. În plus, patronul giuleştenilor ar fi trebuit să mai scoată din buzunar încă 5.000 de euro pe lună pentru a achita contractele secunzilor lui Grigoraş.

ADVERTISEMENT

Domnul Grigoraş este încă indecis, nu ştie dacă va accepta sau nu oferta făcută de noi să antreneze Rapidul. Vom vedea în orele următoare ce decizie vom lua“, a declarat Valerii Moraru în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

––––––––––

UPDATE 19:23 / Conform surselor FANATIK.RO, Valerii Moraru a ales noul tehnician al grupării giuleştene! Petre Grigoraş este, în principiu, de acord cu ceea  ce i-a propus patronul Rapidului, şi urmează să dea un răspuns pînă duminică. Prima condiţie pusă de  tehnician e ca Daniel Pancu să renunţe la funcţia de preşedinte! Astfel, în urma discuţiilor de azi, Daniel Pancu va mai juca cel puţin un sezon pentru Rapid!

ADVERTISEMENT

UPDATE. În jurul orei 17: 30 la baza de la Pro Rapid a ajuns Petre Grigoraş acolo unde îl aşteaptă şi Valerii Moraru. Totodată la ora 18 sînt aşteptaţi să sosească şi noii jucători ai giuleştenilor,

FANATIK.RO a aflat că, în jurul prînzului, Petre Grigoraş s-a întîlnit la Bucureşti cu Valerii Moraru, pentru a pune la punct ultimele detalii în vederea preluării băncii tehnice a giuleştenilor.

Din punctul meu de vedere, mai sînt de pus la punct doar mici detalii privind preluarea Rapidului. Eu voi prelua această echipă doar dacă patronul clubului îşi doreşte încă din primul an promovarea. Dacă nu, atunci nu are rost să mă bag la acest proiect”, a spus Grigoraş.

ADVERTISEMENT