Life

Exclusiv. Iulia Albu îl desființează pe Mihai Albu. Ce vrea să obțină împotriva fostului soț: „Mikaela, testată de COVID”

07.01.2021 | 16:03
Exclusiv Iulia Albu il desfiinteaza pe Mihai Albu Ce vrea sa obtina impotriva fostului sot Mikaela testata de COVID
Iulia și Mihai Albu, pe vremea când formau un cuplu fericit
ADVERTISEMENT

Iulia și Mihai Albu sunt într-un nou război, după ce creatorul de modă a petrecut Revelionul în compania unor vecini, prieteni de familie, petrecere la care a luat parte și Mikaela, fiica celor doi foști soți. FANATIK a aflat detalii de ultimă oră din lupta pe care vedetele o duc acum și în instanță.

Fiica fashion editorului și al creatorului de pantofi, testată de COVID

Iulia Albu stă cu frica în sân, după ce Mikaela a fost prezentă la o petrecere de Revelion cu mai multe persoane. Partea proastă e că vedeta nu știa acest lucru și l-a aflat doar de curând, motiv pentru care a decis să o ducă pe adolescentă la testare pentru COVID, pentru siguranța tuturor celor din casă.

ADVERTISEMENT

„Azi o duce pe Mikaela să se testeze de COVID. Fetița a venit pe 3 ianuarie acasă. Nu are simptome, însă, în mare parte, copiii sunt asimptomatici. Pe 7 ianuarie a aflat că fiica ei a fost la petrecere, Albu nu i-a spus, nimeni nu i-a spus, doar Mikaela i-a spus, din întâmplare. Au fost la o petrecere, la niște vecini, au fost 5 adulți și 4 copii, cu Mihai și Mikaela incluși. Sunt prieteni de familie de-ai lui Mihai. Îi cunoaște și Iulia, nu asta este problema. Problema este că există în continuare pandemia și Iulia e speriată de acest virus, pentru că nu este de joacă. Este ilegal să faci petreceri sau adunări cu mai multe persoane care nu sunt din aceeași casă”, a mai spus sursa din anturajul fashion editorului pentru FANATIK.

Iulia și Mihai Albu, în timpul unei apariții televizate
Iulia și Mihai Albu, în timpul unei apariții televizate

Iulia Albu, ordin de protecție împotriva fostului soț

Vedeta dorește să obțin ordin de protecție împotriva fostului soț. Azi, 7 ianuarie, cei doi foști parteneri de viață s-au văzut pentru a treia oară la Tribunal, unde Iulia l-a dat în judecată și a cerut ordin de protecție, considerându-l om violent. Magistrații au anulat, până acum, cererea, însă Iulia a insistat, iar acum urmează să fie publicată decizia finală în acest dosar.

ADVERTISEMENT

„Iulia vrea să obțină ordin de protecție împotriva lui Mihai. De când a făcut declarația publică, la tv, că ar fi trebuit să vină cu pistol la întâlnirea cu ea, Mikaela și iubitul Iuliei, ea este terminată de frică.

Adică nu crede că ar trebui să se mai vadă singuri niciodată, îi este frică de reacțiile lui, pentru că nici acum, după atâția ani, nu încetează cu discuțiile despre viața personală.

ADVERTISEMENT

Iulia a cerut ordin de protecție, însă nu i-a fost aprobat și vrea să ceară din nou ordin de protecție, pentru că nu se simte în siguranță lângă Mihai. Îl crede în stare de orice”, a declarat o bună prietenă de-a Iuliei Albu pentru FANATIK.

Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2012, iar de atunci se plimbă prin tribunale cu diferite probleme. Cea mai discutată problemă dintre cei doi a fost programul de vizită stabilit pentru fiica lor, Mikaela.

ADVERTISEMENT