Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Jucăria domnului Șucu a fost făcută de Ministerul Transporturilor”. Vasile Dîncu, săgeți către Dan Șucu după “protestul” patronului Rapidului. Video

Vasile Dîncu i-a dat la Fanatik SuperLiga un răspuns tăios patronului Rapidului, Dan Șucu, după declarațiile celui din urmă despre propunerea de modificare a Legii Sportului.
22.04.2023 | 16:08
Exclusiv Jucaria domnului Sucu a fost facuta de Ministerul Transporturilor Vasile Dincu sageti catre Dan Sucu dupa protestul patronului Rapidului Video
Exclusiv. Jucăria domnului Șucu a fost făcută de Ministerul Transporturilor. Dîncu, săgeți către Dan Șucu după protestul patronului Rapidului. Video
ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu a fost invitatul special al emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, unde a făcut super dezvăluiri legate de proiectul său de lege și nu numai, timp de mai bine de o oră și jumătate.

Vasile Dîncu nu îl menajează deloc pe Dan Șucu: „A închiriat un brand. Nu cred că are dreptate”

Vasile Dîncu a lămurit mai multe subiecte controversate și a ținut să îi răspundă și lui Dan Șucu, un adversar declarat al banilor publici în fotbal și în sport în general: „Eu îl înțeleg pe domnul Șucu. Mă bucur că e un om care a investit în fotbal. Nici jucăria pe care a preluat-o dânsul nu a fost făcută pe banii domniei sale”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Ba, mai mult, Vasile Dîncu nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume și i-a transmis un mesaj clar omului de afaceri: „A preluat o jucărie făcută de Ministerul Transporturilor în perioada comunismului. Brandul Rapidului e fantastic, un public extraordinar și galeria lor. Am tot respectul pentru el că bagă bani, dar a închiriat un brand. Nu cred că are dreptate în totalitate”, a declarat Vasile Dîncu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Vasile Dîncu îi readuce aminte lui Dan Șucu: „Primăria Sectorului 1 a adus aportul vreo 2-3 ani”

Vasile Dîncu a comentat și implicarea PSD-ului în renașterea noii echipe a Rapidului, care a reușit să promoveze succesiv din liga a patra până în Liga 2: „Primăria Sectorului 1 a inițiat cred și a adus aportul vreo 2-3 ani în reconstrucția Rapidului, dar sigur că istoria este istorie. Eu sunt bucuros și mi-a plăcut un interviu cu domnul Șucu în care a spus cu sinceritate cum aduce el bani de acasă din contul lui în contul Rapidului”.

ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării îi găsește însă circumstanțe atenuante lui Dan Șucu și nu îi poartă pică: „Pentru oamenii ăștia am tot respectul, chiar dacă poate exagerează câteodată sau au o părere diferită.

Atunci când bagi banii tăi într-un serviciu public, pentru că aici e vorba de un serviciu public să investești într-o echipă de asemenea amplitudine în ceea ce privește iubirea publicului, trebuie să fii respectat”.

ADVERTISEMENT

„Statul trebuie să vegheze ca să se întâmple acest lanț de oameni care sprijină fotbal”

Senatorul le aduce aminte rapidiștilor de momentele grele prin care a trecut clubul din cauza patronilor: „Chiar dacă mai greșești sau mai exagerezi prin declarații. Sunt oameni care bagă bani în fotbal și eu îi înțeleg, dar fotbalul nu începe și nu se termină cu ei. Istoria trecută a unui club trebuie gândită pe termen lung și cu modestie. 

Pentru viitor, din când în când apar investitori care pentru un moment sprijină brandul, dar așa cum s-a întâmplat și cu George Copos la un moment dat, a dispărut și au venit alții. Cred că statul trebuie să vegheze ca să se întâmple acest lanț de oameni care sprijină fotbalul”, a declarat Vasile Dîncu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT