Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

L-a ajutat Vasile Dîncu pe Răzvan Burleanu să câștige alegerile FRF? Ce relație e între actualul președinte al federației și cel supranumit „Richelieu” al fotbalului românesc. Video exclusiv

Vasile Dîncu a vorbit despre relaţia pe care o are cu Răzvan Burleanu şi a dezminţit orice amestec în ceea ce priveşte câştigarea alegerilor FRF de actualul preşedinte.
21.04.2023 | 15:37
La ajutat Vasile Dincu pe Razvan Burleanu sa castige alegerile FRF Ce relatie e intre actualul presedinte al federatiei si cel supranumit Richelieu al fotbalului romanesc Video exclusiv
L-a ajutat Dîncu pe Răzvan Burleanu să câștige alegerile FRF? Ce relație e între actualul președinte al federației și cel numit „Richelieu” al fotbalului românesc. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu este considerat unul dintre cei mai influenţi oameni din fotbalul românesc. Este un apropiat de-ai lui Răzvan Burleanu şi mulţi susţin că senatorul a avut o implicare importantă în câştigarea alegerilor de către Burleanu, în 2014.

L-a ajutat Dîncu pe Răzvan Burleanu să câștige alegerile FRF? “Mă amuză chestia asta”

Cel supranumit „Richelieu” al fotbalului românesc a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici legăturile pe are le are cu actualul preşedinte al FRF şi se declară amuzat de faptul că este acuzat că s-a amestecat în alegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea Federaţiei:

ADVERTISEMENT

“Pentru că este atât de departe de realiate, mă amuză chestia asta. N-am avut nicio calitate legată de fotbal în afară de faptul că, am avut la un moment dat un contract cu Mircea Sandu şi Federaţia de atunci. Trebuia să construim dosarul de participare al României la Euro 2020.

În rest, pasiunea mea pentru fotbal. I-am cunoscut pe foarte mulţi oameni de fotbal, merg la meciuri foarte mult. Am poze peste tot cu oameni din fotbal, dar nu are nicio legătură. Acum mă amuză, dar vă spun sincer, la început mă enerva foarte tare.

ADVERTISEMENT

“Pe Răzvan Burleanu l-am cunoscut după ce a devenit preşedinte al FRF. Este un tânăr pe care îl respect”

Şi vârsta şi apartenenţa mea ardelenească mă fac mai senin vis-a-vis de acest lucru. Pe Răzvan Burleanu l-am cunoscut după ce a devenit preşedinte al FRF. Este un tânăr pe care îl respect. Face parte din acei tineri pe care încerc să îi ajut cu un sfat sau orice, acei tineri care pot schimba România în viitor.

Poate că rezultatele nu se văd acum, dar mie îmi place ce face el şi cu echipa lui la federaţie. Este un om pe care îl respect. Dar nu sunt naşul lui de cununie. Nu am nicio legătură. Singurul lucru care defineşte legătura noastră este un respect reciproc pentru ce facem fiecare. Avem o pasiune comună, ştiinţele politice.

ADVERTISEMENT

“N-am avut nicio calitate, nici politică… n-am nicio legătură cu aceste invenţii pe care le-au făcut unii”

Ceea ce nu ştie lumea este că Răzvan Burleanu are un doctorat făcut pe bune în ştiinţe politice. Sunt nişte lucruri (n.r. referitor la ajutorul dat lui Burleanu să câştige alegerile FRF) prin care unii au încercat să le explice căutând ţapi ispăşitori. 

N-am avut nicio calitate, nici politică… n-am nicio legătură cu aceste invenţii pe care le-au făcut unii. În altă parte trebuie căutată cauzalitatea. Uitaţi-vă la cariera lui din interiorul UEFA şi FIFA. 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Până nu vom rezolva fotbalul de la bază, nu cred că vom avea performanţe foarte mari în afară”

Conduce comisii, este membru în Comitetul Executiv, ceea ce nu a fost niciun român niciodată. Este respectat în comunitatea oamenilor de fotbal din lume. Sigur că nu poate schimba peste noapte fotbalul românesc.

Sunt alte condiţii pe care trebuie să le respectăm noi pentru a reînvia fotbalul românesc. El ar trebui să faciliteze şi încearcă să facă ce ţine de el. Până nu vom rezolva fotbalul de la bază, nu cred că vom avea performanţe foarte mari în afară”, a declarat Vasile Dîncu la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT