Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vasile Dîncu face „lumină” într-o problemă extrem de controversată: „Eu sunt «Grupul de la Cluj»!”. Video Exclusiv

Vasile Dîncu a vorbit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici despre presupusul „Grup de la Cluj”, glumind pe seama zvonurilor.
22.04.2023 | 10:38
Vasile Dincu face lumina intro problema extrem de controversata Eu sunt Grupul de la Cluj Video Exclusiv
Vasile Dîncu face „lumină” în privința „Grupului de la Cluj”. Sursă foto: romania.europalibera.org
ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării Naționale a spus în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu există și nu a existat niciodată un „grup de la Cluj”, ironizându-l pe Gigi Becali.

Vasile Dîncu face „lumină” în privința „Grupului de la Cluj”

Vasile Dîncu a făcut „lumină” în privința „Grupului de la Cluj”, vorbind la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și despre competiția simbolică dintre București și Cluj:

ADVERTISEMENT

„Nu există niciun grup de la Cluj, e o metaforă. Există probabil o competiție simbolică între București și Cluj, probabil, se simte și la Cluj asta și atunci unii au definit că ar fi un grup de la Cluj.

La început era Rus, Dîncu și Pușcaș. Apoi au mai introdus și alții, apoi au mai introdus și din Sălaj. E un fel de simbol pentru Transilvania, dar nu e nimic adevărat. A fost un singur om în grupul de la Cluj, adică eu.

ADVERTISEMENT

Gigi încearcă să-și facă curaj în această situație, să vedem pe teren, dar nu există niciun fel de influență. Doar că la Cluj scandalul e mai puțin, poate că suntem puțin mai eficienți în economie.

Poate că suntem puțin mai eficienți și în administrație, iar acolo unde e armonie, unde se naște valoare, se poate găsi întotdeauna că în spate e ceva malefic, dar nu e nimic. Clujul e normalitate!”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„N-are nicio legătură cu teoria conspirației sau maleficul!”

„Poate ar trebui și o identitate simbolică, mai precisă, dar dumneavoastră știți mai bine (N.r – către Horia Ivanovici) că e o diferență între nord și sud.

N-au nicio legătură cu teoria conspirației sau cu maleficul. Suntem creștini, dar îi lăsăm domnului Becali să fie purtătorul brandului crucii”, a mai spus Vasile Dîncu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT