Fotbal intern

Morais, SCANDAL la antrenament! A vrut să îl bată pe Silviu Lung jr.

Astra continuă să îşi vîndă cei mai buni jucători şi îi pierde în dauna rivalei Steaua, FANATIK.RO dezvăluind în exclusivitate plecarea lui Alibec sub comanda lui Reghecampf. (vezi...
29.09.2016 | 11:15
Morais SCANDAL la antrenament A vrut sa il bata pe Silviu Lung jr
ADVERTISEMENT

Astra continuă să îşi vîndă cei mai buni jucători şi îi pierde în dauna rivalei Steaua, FANATIK.RO dezvăluind în exclusivitate plecarea lui Alibec sub comanda lui Reghecampf. ( vezi detalii AICI)

Nu doar atacantul de 25 de ani este ca şi acontat de Steaua, ci şi Junior Morais. Considerat cel mai bun fundaş stînga în momentul de faţă din Liga 1, brazilianul de 30 de ani a fost dorit în mod expres la Steaua de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în momentul de faţă transferul fundaşului de la campioana României la vicecampioană nu a atins culmile dezbaterii în planul public, aşa cum este cazul lui Alibec, în sînul formaţiei giurgiuvene se cunoaşte de o săptămînă faptul că Junior Morais este ca şi acontat de Steaua. Cel puţin asta ştiu toţi, în frunte cu Marius Şumudică. De altfel, cei care lucrează zi de zi cu jucătorul evaluat la 2,2 milioane euro afirmă că Morais nu mai este căpitanul care a reuşit să menţină echipa în vîrf  în momentele cele mai grele.

A sărit la Silviu Lung!

Iar schimbarea lui Morais a survenit în ultimul timp. Mai exact, din momentul în care Gigi Becali ar fi reînceput negocierile cu Astra pentru cei doi fotbalişti. Un episod petrecut la unul dintre antrenamente înainte de partida cu CSMS Iaşi, cîştigată cu 1-0 de formaţia campioană, vine să confirme întreaga stare de tensiune totală în care s-au afundat jucătorii şi angajaţii de la Astra.

ADVERTISEMENT

În mijlocul şedinţei tehnice, brazilianul a avut un conflict cu Silviu Lung junior. Cei doi s-au certat minute în şir şi au fost la un pas să ajungă la bătaie, dar conflictul a fost aplanat de către Marius Şumudică, tehnicianul decizînd excluderea celor doi din antrenament.

“Ăsta a semnat cu Steaua”

Numai că reproşurile, atît din partea antrenorului, cît şi din partea jucătorilor, s-au îndreptat către fundaşul brazilian. Iar remarca lui Şumudică din timpul conflictului este evidentă în privinţa modului în care a privit antrenorul vinovatul. “Ăsta a semnat cu Steaua de are atitudinea asta. Este imposibil, nu mă mai înţeleg cu el”, a fost replica lui Şumi.

ADVERTISEMENT

Toată starea care pluteşte în vestiarul campionei l-a făcut pe Marius Şumudică să se gîndească să plece de la Astra. Însă doar după ce acesta o să îşi încaseze salariile şi primele restante din partea lui Ioan Niculae, estimate la 350.000 euro în total!

“Am o stare deplorabilă! Nu ştiu cum o să gestionez situaţia şi nici ce voi face. Am o acţiune îndreptată împotriva clubului, nu pot să vorbesc mai multe. După ce se stinge litigiul, o să vedeţi ce fac. Gîndiţi-vă ce misiune am acum, va fi foarte greu”, a fost reacţia oficială a antrenorului.

ADVERTISEMENT

2,2 milioane euro este cota la care a ajuns Morais conform site-urilor de specialitate