News
notix pixel id

Exclusiv. Mama fetiței ucise la Arad avea proces cu tatăl biologic al Antoniei. Ce solicita Sabrina instanței

Cazul Antoniei, fetița de 4 ani din Arad omorâtă de tatăl ei vitreg, a șocat opinia publică. Criminalul și-a recunoscut fapta și a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.
03.11.2021 | 11:13
Exclusiv. Mama fetiței ucise la Arad avea proces cu tatăl biologic al Antoniei. Ce solicita Sabrina instanței
Sabrina, iubita lui Florin, este în proces cu Daniel, tatăl natural al Antoniei
ADVERTISEMENT

După câteva zile în care polițiștii din Arad au încercat să identifice fetița găsită pe un câmp din apropierea orașului, al cărui cadavru fusese incendiat, o rudă a victimei a recunoscut-o după portretul robot pe Antonia.

Arestat preventiv marți, pentru 30 de zile, după ce și-a recunoscut crima, tatăl vitreg al micuței a declarat că a lovit-o pe Antonia pentru că aceasta îl enervase pe motiv că voia să se joace. Lovită cu capul de perete, fetița a murit, iar bărbatul și-a făcut un plan prin care să scape de cadavru.

Însoțit de băiețelul familiei, tatăl vitreg a pus cadavrul Antoniei într-un geamantan, s-a urcat într-un taxi și a aruncat corpul pe un câmp de la marginea Aradului. Pentru a-și șterge urmele, bărbatul de 23 de ani a turnat acetonă pe cadavru, după care i-a dat foc.

ADVERTISEMENT

Mama fetiței ucise nu și-a reclamat iubitul la poliție

Apoi, Florin s-a întors acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a informat iubita, pe mama Antoniei, de crima săvârșită, anunțând-o că se va preda Poliției în următoarele 24 de ore.

Sabrina, iubita lui Florin și mama Antoniei, nu și-a reclamat concubinul polițiștilor, femeia fiind încă în maternitate, după ce săptămâna trecută născuse al treilea ei copil.

ADVERTISEMENT

La o zi după ce o omorâse pe Antonia, tatăl ei vitreg postase pe Faceboook un mesaj adresat Sabrinei, în care își exprima dragostea pentru femeia alături de care trăise în ultimii ani.

”Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și mă respecți, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui”, scrisese Florin.

ADVERTISEMENT

Tatăl Antoniei a dezvăluit ce pățise fetița anul trecut

Daniel Oancea, tatăl biologic al Antoniei, care în prezent muncește în Olanda, a declarat marți seara că fetița avusese de suferit și anul trecut, atunci când mama ei o arsese din greșeală.

Am avut o problemă cu ea anul trecut. Când a fost cu acest domn (n.r. cu Florin) în Paris. Fata a stat 12 zile în spital în Paris. Anul trecut când ne-am despărțit, ea a cunoscut un baiat. A venit, a luat-o din România și a plecat cu copiii și după trei luni am aprobat ca să poată să plece cu copiii din țară ca să se ducă la noua ei iubire.

ADVERTISEMENT

”A plecat în septembrie și în noiembrie m-a sunat că s-au accidentat fata cu baiatul, că s-au ars, mâncarea cu cartofi a căzut peste ei, iar eu am plecat din Olanda în Paris și mi-am luat copilul acasă, apoi m-am dus și am luat-o și pe ea, pe fată, din spital”, a declarat Daniel Oancea la Antena 3.

Mama Antoniei are proces cu tatăl natural al fetiței

Sabrina nu se afla în cele mai bune raporturi cu Daniel Oancea, tatăl Antoniei. Potrivit informațiilor FANATIK, femeia îl dăduse în judecată pe Daniel, într-un proces deschis în februarie 2020 și care avea ca obiect exercitarea autorității părintești.

ADVERTISEMENT

Pe 28 septembrie anul curent, la ultimul termen al procesului dintre cei doi, în care mama Antoniei este în postura reclamantului, magistrații au decis amânarea pronunțării pentru finalul lunii noiembrie, pentru a da posibilitatea prezentării unor martori în dosar.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri